Головним редактором «Суспільне Донбас» став Андрій Крамченков

Головним редактором «Суспільне Донбас» став Андрій Крамченков

13:48,
1 Лютого 2024
1019

Головним редактором «Суспільне Донбас» став Андрій Крамченков

13:48,
1 Лютого 2024
1019
Головним редактором «Суспільне Донбас» став Андрій Крамченков
Головним редактором «Суспільне Донбас» став Андрій Крамченков
Андрій Крамченков два роки очолював новинну редакцію «Суспільне Суми», а з 1 лютого працюватиме головним редактором «Суспільне Донбас».

До команди Суспільного Андрій Крамченков долучився в лютому 2022 року, за три тижні до повномасштабного вторгнення. Йому вдалося організувати роботу команди в перші місяці російського наступу. За два роки роботи в редакції «Суспільне Суми» Крамченков домігся зростання показників, зокрема на диджитал-платформах. Також він має значний досвід репортерської роботи, «у полях» фіксував воєнні злочини росіян.

За повідомленням корпоративного сайту Суспільного, на даний час обов’язки головного редактора «Суспільне Суми» виконуватиме Катерина Гладенко. Філія є бюро північно-східного хабу Суспільного.

Андрій Крамченков каже, що два роки роботи на «Суспільне Донбас» були хоч і не простим, але щасливим часом, коли вони разом з командою своєю роботою заслужили довіру аудиторії.

«На “Суспільне Донбас” я просився польовим кореспондентом, бо хочу і можу знімати війну. В нашій компанії мені вирішили дати іншу можливість. Не вважаю, що це буде легка прогулянка, очікую складних менеджерських викликів. Сподіваюся, що все вийде», — зазначає Андрій Крамченков.

Шеф-редактор східного хабу Суспільного, одним із бюро якого є філія «Суспільне Донбас», В’ячеслав Мавричев переконаний, що новий головний редактор зможе впоратися з викликами в регіоні та вивести роботу команди на якісно новий рівень.

Нагадаємо, до 2025 року в Національній суспільній телерадіокомпанії України планують створити шість хабів і бюро на базі 22 філій.

У липні 2023 року Суспільне оголосило переможців конкурсу на посади шефредакторів хабів у Черкасах, Львові, Чернігові, Харкові та Одесі. Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування відібрав претендентів за поданими документами, а далі з ними провела співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного. 

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду