Контент радіо «Промінь» звучатиме в Естонії

Контент радіо «Промінь» звучатиме в Естонії

18:43,
24 Травня 2024
1980

Контент радіо «Промінь» звучатиме в Естонії

18:43,
24 Травня 2024
1980
Контент радіо «Промінь» звучатиме в Естонії
Контент радіо «Промінь» звучатиме в Естонії
Меморандум про передачу контенту власного виробництва для трансляції в Естонії Суспільне підписало з радіо «Druzi» ("Друзі").

За повідомленням сайту радіо «Промінь», у межах співпраці буде передано для трансляції шоу нової української музики "Селекція", яке в Естонії буде виходити щотижня з затримкою в один день, «Промінь рекомендує» (щотижня), програму про кіно «Віра в кіно з Вірою Сивачук». Також щобудня транслюватимуться музичні новини та «Суспільні новини» (4-хвилинні випуски щогодини по буднях з 8:00 до 20:00, у вихідні з 10:00 до 18:00).

Голова правління Суспільного мовлення Микола Чернотицький зазначив, що співпраця з радіо «Друзі» це можливість проявити культурну дипломатію, і завдяки цьому зробити сучасну українську музику та передачі радіо «Промінь» доступними не лише для українців, а й для жителів Естонії.

" І це все можна буде зручно слухати на цифрових платформах, які є реальністю сучасного життя, коли кожен може увімкнути та послухати цікавий контент у будь-який зручний для себе момент. Тож україномовний культурний продукт в Естонії — це надважлива комунікація з усіма, кому вона зараз потрібна для підтримки та відчуття єдності з українцями", — зазначив Микола Чернотицький.

«Druzi» — це сучасне цифрове радіо для українців, які проживають в Естонії, та естонців, які цікавляться Україною. Це також платформа, що об’єднує дві культури й надає можливість аудиторії насолоджуватися як українською, так і естонською музикою та інформацією.

Його можна слухати через мобільний додаток Druzi.ee в телефоні та на планшеті. З компʼютера можна слухати на сайті DRUZI.EE чи через мобільний додаток, який доступний до скачування на сайті радіо. Також в майбутньому естонське радіо планує отримати власні частоти для трансляції у своїй країні.

 Фото: Суспільне

 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду