Наглядова рада внесла зміни до структури АТ «НСТУ»

Наглядова рада внесла зміни до структури АТ «НСТУ»

12:02,
31 Жовтня 2023
2344

Наглядова рада внесла зміни до структури АТ «НСТУ»

12:02,
31 Жовтня 2023
2344
Наглядова рада внесла зміни до структури АТ «НСТУ»
Наглядова рада внесла зміни до структури АТ «НСТУ»
Рішення про несення змін до структури в частині переліку самостійних структурних положень АТ «НСТУ» та про ліквідацію окремих філій АТ «НСТУ» з метою оптимізації роботи ухвалили у жовтні на засідання наглядової ради Суспільного мовлення.

Про це йдеться в протоколі засідання наглядової ради.

Голова правління Суспільного Микола Чернотицький поінформував присутніх про розроблені  зміни до цільової організаційної структури компанії та звернувся до Наглядової ради з проханням про «затвердження відповідних змін до переліку самостійних структурних підрозділів у складі АТ “НСТУ”». «Оновлена цільова організаційна структура розроблена з урахуванням змін у назвах філій АТ “НСТУ” та творчо-виробничих об’єднань у складі дирекцій телерадіокомпанії у зв’язку з ребрендингом Суспільного мовника. Крім того, у ній враховано пропозиції щодо надання статусу самостійних структурних підрозділів департаментам ліцензування прав, взаємодії з органами державної влади та управлінню розвитку корпоративної культури для посилення цих напрямів роботи. Водночас попередній підхід щодо визначення об’єктів управління в організації, згідно з яким за кожен об’єкт управління й відповідний напрям роботи відповідає керівник напряму, — повністю збережено. Окрему увагу приділено розвитку нових технологій та їх використанню в роботі телерадіокомпанії, зокрема шляхом створення підрозділу технічного напряму — департаменту досліджень та розвитку технологій», — ідеться в протоколі засідання наглядової ради.  Правління ухвалило рішення про внесення часткових змін до структури: «Відповідно до пункту 24 частини другої статті 71 Закону України “Про акціонерні товариства”, підпункту 39 пункту 1 розділу II Положення про Наглядову раду АТ “НСТУ”, затвердженого наказом Держкомтелерадіо від 08.02.2022 № 49, схвалити зміни до Цільової організаційної структури АТ “НСТУ” (додаток 10) та затвердити зміни до Переліку самостійних структурних підрозділів у складі АТ “НСТУ” (додаток 11)».

На розгляд членів наглядової ради Суспільного мовлення було винесено та ухвалено питання щодо ліквідації низки філій АТ «НСТУ», таких як: «Центральна дирекція «Українське радіо»; «Донецька регіональна дирекція»; «Криворізька регіональна дирекція «Криворіжжя»; «Новгород-Сіверська регіональна дирекція «Сіверська». «У зазначених філіях відсутній штат працівників і не ведеться фінансово-господарська діяльність. Завдання, що були покладені на філію АТ “НСТУ” “Донецька регіональна дирекція”, здійснюються філією АТ “НСТУ” «РД UA:Донбас»; завдання, що були покладені на філію АТ “НСТУ” “Криворізька регіональна дирекція “Криворіжжя”, здійснюються філією АТ “НСТУ” “Дніпровська РД”; завдання, що були покладені на філію АТ “НСТУ” “Новгород-Сіверська регіональна дирекція “Сіверська”, здійснюються філією АТ “НСТУ” “Чернігівська РД”; завдання, що були покладені на філію “Центральна дирекція “Українське радіо”, здійснюються дирекцією “Українське радіо”», — йдеться в протоколі засідання.

Нагадаємо, що у вересні 2022 року Наглядова рада  Національної суспільної телерадіокомпанії України схвалила нову цільову організаційну структуру Суспільного.  Упродовж року, з 1 вересня 2022-го по 1 вересня 2023-го, правління НСТУ мало здійснювати реорганізацію структурних підрозділів відповідно до цього рішення наглядової ради.

 Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Алес
14:44 / 31.10.2023
«У зазначених філіях відсутній штат працівників і не ведеться фінансово-господарська діяльність."— от і все. Всралась невістка, читай, філія. Нічого не робить, ніякої діяльності. От тому і закриваємо. Гарне формулювання. А те, що філії не те, що перднути, - дихати самостійно не можуть, так не про це - всралась саме невістка—філія, а не правління-свекруха.
гарсж
14:01 / 31.10.2023
НТКУ, ты слышишь странный зуд? То департаменты культуры по тебе ползут.
Корейко
13:48 / 31.10.2023
"... надання статусу самостійних структурних підрозділів департаментам ліцензування прав, взаємодії з органами державної влади та управлінню розвитку корпоративної культури для посилення цих напрямів роботи...". Ці клопы на тілі НСТУ практично не мають жодного відношення до виробництва телепродукті, але смокчуть кров, жирують і розростаються. ХТО МОЖЕ ПОЯСНИТИ Діяльність департаменту (ЦІЛОГО департаменту!) розвитку корпоративної культури?!?!?!?!?!?!??????. НІЯКИХ 2 000 000 000 грн ДЕРЖАВНИХ НЕ ВИСТАЧИТЬ НСТУ ПРИ ТАКИХ ДЕПАРТАМЕНТАХ!!!!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду