Наглядова рада затвердила Річний план діяльності АТ «НСТУ» на 2024 рік

Наглядова рада затвердила Річний план діяльності АТ «НСТУ» на 2024 рік

13:03,
3 Січня 2024
2731

Наглядова рада затвердила Річний план діяльності АТ «НСТУ» на 2024 рік

13:03,
3 Січня 2024
2731
Наглядова рада затвердила Річний план діяльності АТ «НСТУ» на 2024 рік
Наглядова рада затвердила Річний план діяльності АТ «НСТУ» на 2024 рік
Річний план діяльності АТ «НСТУ» на 2024 рік з урахуванням доповнень та технічної правки ухвалили у грудні на засіданні наглядової ради Суспільного мовлення.

Про це йдеться в протоколі засідання наглядової ради.

Голова правління Суспільного мовлення Микола Чернотицький розповів про стратегічні завдання мовника у 2024 році, зазначивши, що ключовими напрямами є розвиток інформаційного мовлення, розвиток виробництва контенту для задоволення культурних та освітніх потреб, початок побудови національної інформаційної мережі.

«Суспільне розвиває напрями виробництва історичного, культурно-мистецького, освітнього, дитячого й спортивного контенту. У 2024 році планується виготовити таку кількість проєктів: 24 історичних, 44 культурно-мистецьких, 10 освітніх, 3 дитячі, 37 спортивних проєктів», — зазначив голова правління Суспільного.

Серед стратегічних завдань на 2024 рік — також формування бренду Суспільного як відомого більшості українців завдяки стійкій системі ідентифікації медіаактивів. «Ця система враховує розмаїття суспільства та типів контенту, які його обслуговують. Ключовий результат цього стратегічного завдання: перша згадка як джерела інформації — не менш ніж 4%; впізнаваність бренду Суспільного (з підказкою) — не менш ніж 70%; споживання бренду Суспільного (з підказкою) — не менш ніж 45%», — зазначає Микола Чернотицький.

Розширення технічного покриття, каналів комунікацій та вдосконалення зручності доступу різноманітних аудиторій до контенту — ще одне стратегічне завдання Суспільного мовлення на цей рік. Зокрема, «Українське радіо» — 100%; радіо «Культура» — усі обласні центри (крім тимчасово окупованих); радіо «Точка» — інтернет-покриття, м. Київ, прифронтові території.

Також Микола Чернотицький зазначив, що у 2024 році планується підписати щонайменше один контракт щодо копродукції. «План надходжень: від оренди — 13,15 млн грн; від реклами та спонсорства — 23,18 млн грн; від продажу прав, монетизації диджиталу та інші доходи — 4,86 млн грн; підписання нових контрактів з донорської підтримки — 4,5 млн дол. США», — зауважив голова правління.

Голова наглядової ради Світлана Остапа виступила з пропозицією додати до пункту 3 Річного плану діяльності АТ «НСТУ», що Суспільне забезпечує страхування працівників, а також додати до розділу «Маркетинг та комунікації» завдання щодо відзначення 100-річчя «Українського радіо».

Нагадаємо, що рішення про несення змін до структури в частині переліку самостійних структурних положень АТ «НСТУ» та про ліквідацію окремих філій АТ «НСТУ» з метою оптимізації роботи ухвалили у жовтні на засіданні наглядової ради Суспільного мовлення.

 Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
ага
01:22 / 05.01.2024
4,5 млн донорських долларів на нові мок'юментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду