Хто гратиме головні ролі в телесеріалі «Карлос в Україні» на «Суспільному Культура»

Хто гратиме головні ролі в телесеріалі «Карлос в Україні» на «Суспільному Культура»

11:05,
2 Листопада 2023
2630

Хто гратиме головні ролі в телесеріалі «Карлос в Україні» на «Суспільному Культура»

11:05,
2 Листопада 2023
2630
Хто гратиме головні ролі в телесеріалі «Карлос в Україні» на «Суспільному Культура»
Хто гратиме головні ролі в телесеріалі «Карлос в Україні» на «Суспільному Культура»
У листопаді телеканал «Суспільне Культура» презентуватиме глядачам серіал у жанрі мок'юментарі «Карлос в Україні», який на замовлення Суспільного мовлення виготовив продюсер і режисер Нікіта Торжевський.

Корпоративний сайт Суспільного розповідає про персонажів серіалу та акторів й актрис, які в ньому грають.

У центрі оповіді телесеріалу — американський журналіст Карлос, який приїздить в Україну, щоб зняти документальний проєкт про цивільне життя під час повномасштабної війни. Головний герой зробить для себе багато відкриттів про українців, які протягом усіх серій проходять низку пригод, випробувань і трансформацій.

Виконавець головної ролі, актор Карлос Соареш, розповідаючи про свого героя, зазначає, що він їде в Україну, аби зняти проєкт свого життя, залишивши розмірене та нудне існування в Америці. Разом з оператором Ґ’ю вони не просто знімають життя в Україні, а стають безпосередніми учасниками подій.

«В Україні Карлосу спочатку ніяково і страшно, але згодом він знайомиться зі своїми героями — людьми різного соціального статусу, різних професій і різного віку. У процесі роботи Карлос все більше захоплюється і надихається українцями через їхню сміливість, відважність, людяність і щирість. Всі герої стають йому добрими друзями, а хтось — майже сім’єю. І, можливо, саме тут Карлос зустріне кохання всього свого життя», — розповідає Соареш.

У телесеріалі «Карлос в Україні» ролі виконують відомі українські актори: Ірма Вітовська та Арам Арзуманян, Ніна Набока та Григорій Боковенко, Даніель Салем, Ірина Кудашова та Владислав Писаренко, Владислав Карачій та Антон Вахліовський, Олена Ларіна і Тимофій Дмитрієнко.

Також у серіалі задіяні Костянтин Анік’єв, Кароліна Мруга, Віталій Деревянчук, Олександр Есмурзієв, Борис Савенко, Петро Нікітін, Олена Олейнікова, Михайло Аугуст, Дмитро Оскін, Олексій Гладушевський, Тімур Мірошниченко та інші.

Автори ідеї: Юлія Дощанська і Влад Таран. Режисер і продюсер проєкту — Нікіта Торжевський. Скриптдоктор — Станіслав Мєдвєдєв. Шоуранерка проєкту — Юлія Дощанська. Керівниця проєкту зі сторони Суспільного — Альона Голякова, креативний супервізор — Лук’ян Галкін.

Нагадаємо, 12-серійний проєкт, у якому йдеться  про американського журналіста, що приїздить в Україну знімати документальний проєкт про життя під час повномасштабної війни, реалізується за повної донорської підтримки Transtele — Canal France International.

Про ідею та концепцію комедійного шоу в інтерв’ю для «Детектора медіа» розповів Нікіта Торжевський, зазначивши, що «Карлос буде показувати, за що Україну варто любити. До цього він прийде у першому сезоні: закохається в Україну не лише фігурально як у країну, але знайде тут свою любов».

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Больба
16:20 / 08.11.2023
Якщо в гуталіні, так то Нікіта Чобіт. То в шокоjj ладі - Нікіта Галка.
для Цікаво
22:15 / 07.11.2023
Точно. Нікіта Галка в гуталіне
Для Цікаво
11:16 / 07.11.2023
Ясна річ, якщо мок'юментарі ліпили супервізор, скриптдоктор і шоуранерка, то ол буде б'ютіфул і о'к за повні мані гранта.
Цікаво
10:41 / 07.11.2023
А образ цього кореспондента з нудної Америки ліпили по образу і подобі кореспондентів Суспільного?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду