Суспільне проводить мистецький конкурс на виробництво розважального гумористичного шоу

Суспільне проводить мистецький конкурс на виробництво розважального гумористичного шоу

15:27,
14 Квітня 2023
3433

Суспільне проводить мистецький конкурс на виробництво розважального гумористичного шоу

15:27,
14 Квітня 2023
3433
Суспільне проводить мистецький конкурс на виробництво розважального гумористичного шоу
Суспільне проводить мистецький конкурс на виробництво розважального гумористичного шоу
Реєстрація на конкурс проводиться до 21 квітня.

Суспільне Мовлення оголосило мистецький конкурс на виробництво аудіальних та аудіовізуальних творів — розважального гумористичного шоу за умовами надання гранту «Медійна програма в Україні».

«Створення розважального шоу покликане розвінчувати тези російської пропаганди за допомогою гумористичних засобів. Через висміювання російських кліше програма має м’яко і ненав’язливо сприяти формуванню у глядача вміння критично оцінювати інформацію. Проєкт має також підтримувати настрій і бойовий дух українців та єднати їх у протистоянні "руському миру"», — повідомляє Суспільне.

Також очікується, що цей проєкт може бути своєрідним гумористичним літописом жартів воєнного часу. 

Сезон має складатися з 24 випусків, орієнтовний хронометраж по 26 хвилин. Розглядатимуться пропозиції на виробництво проєктів, за результатами реалізації яких до 15 вересня цього року буде створено розважальне гумористичне шоу. Орієнтовна дата першого ефіру — травень 2023 року.

Для участі в мистецькому конкурсі кандидати повинні в період з 7 до 21 квітня (включно) заповнити форму реєстрації на участь та надати необхідні документи.

Граничний ліміт витрат, відповідно до умов надання гранту «Медійна програма в Україні» SGF-IN-UA1854-FD-129 — 2 млн 861 тис. грн.

Умови оплати робіт: авансування першого етапу в обсязі 20%, авансування другого етапу в обсязі 46%, післяплата за передачу майстер-копій, комплекту вихідних та довідкових матеріалів та авторських майнових прав на аудіовізуальний твір — 34% від загальної кошторисної вартості.

Запитання щодо умов проведення конкурсу можна надсилати на адресу pitching@suspilne.media.

Раніше Національна суспільна телерадіокомпанія України за грантової підтримки ЄС оголосила мистецький конкурс на виробництво документального серіалу «Ідентичність як зброя» про збереження української ідентичності в окупації під час повномасштабного вторгнення Росії. Реєстрація проводиться по 30 квітня 2023 року (включно).

Графіка: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Наша песня хороша, начинай сначала
11:04 / 16.04.2023
" Нікіта Торжевський: Нове комедійне шоу на Суспільному «Карлос в Україні» покаже, за що Україну варто любити"...... "— За результатами мистецького конкурсу переможець має створити телевізійне комедійне шоу до 31 березня 2023 року. Як ви бачите вихід в ефір серіалу: після того, як виробите всі серії, чи проєкт запустять в ефір, а ви паралельно будете продовжувати виробництво?"....." — Ви вже думаєте про другий сезон? — Ми хотіли би продовжувати серіал на кілька сезонів."......
глядач
10:24 / 15.04.2023
Нехай Чернотицький веде таке шоу!
Також не розумію
23:06 / 14.04.2023
а де "Карлос"?
Не пойняла
22:49 / 14.04.2023
Нащо шукати? Чи Ладижець ласти склеїв і нема кому змістити великого творця гумористичного серіалу "Бюджетники" ?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду