Суспільне восени презентує спортивний супутниковий канал

Суспільне восени презентує спортивний супутниковий канал

11:34,
11 Липня 2023
4884

Суспільне восени презентує спортивний супутниковий канал

11:34,
11 Липня 2023
4884
Суспільне восени презентує спортивний супутниковий канал
Суспільне восени презентує спортивний супутниковий канал
Телеканал «Суспільне Спорт», який презентуватимуть у листопаді, запропонує глядачам ще більше спортивних трансляцій із подій як в Україні, так і з-за кордону.

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Як зазначив генеральний продюсер суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів Суспільного мовлення Костянтин Стрюков, в ефірі та на різних диджитал-платформах завжди приділяють багато уваги спортивним трансляціям, адже спорт є важливим складником культури нації.

«Запуск національного телеканалу "Суспільне Спорт" — це логічний крок для Суспільного. В цей важкий для країни час ми бачимо свою місію в підтримці наших спортсменів, тренерів, всіх спортивних ентузіастів та вболівальників. Спортивний напрям Суспільного мовлення повинен сприяти об'єднанню суспільства навколо духу українців. А що може бути краще для вболівальників, як не звуки нашого Гімну під час нагородження наших спортсменів», — розповів Костянтин Стрюков. 

Він також зазначає, що наразі триває підготовка до запуску каналу, зокрема вже отримали дозвіл Нацради на зміну логотипу, другим етапом буде технічне мовлення. Повноцінний запуск «Суспільного Спорт» заплановано на листопад 2023 року.

Повідомляють і про те, що цілодобова сітка мовлення телеканалу «Суспільне Спорт» буде сформована завдяки уже традиційним для Суспільного трансляціям з біатлону, Чемпіонату світу з легкої атлетики, Чемпіонату Європи та світу з гімнастики, водних видів спорту, молодіжних чемпіонатів з футболу, а також спортивним новинам та окремим проєктам команди «Суспільне Спорт».

Шефредактор «Суспільного Спорт» Олексій Мандзій розповів, що вони бачать запит від аудиторії на показ спортивних трансляцій і контенту навколо них, а також інтерес до спортивних новин як на сайті «Суспільного Спорт», так і в щоденних випусках на місцевих телеканалах.

«В основі "Суспільне Спорт" — трансляції змагань за участю українських спортсменів. Але ми не лише транслюємо, а й даємо додатковий контекст, знайомимо аудиторію зі спортсменами та видами спорту — створюємо комплексне висвітлення події. Наш пріоритет — робота з українським спортивним контекстом, але ми також уже показуємо і будемо працювати з важливими світовими спортивними подіями. Ми прагнемо розширити свою контентну пропозицію та стати найбільшою платформою для українського спорту», коментує Олексій Мандзій.

Нагадаємо, 6 липня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення дозволила Суспільному мовленню змінити логотип супутникового каналу «Суспільне Ужгород» на «Суспільне Спорт». Телеканал «Суспільне Ужгород» продовжить мовлення в цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду