Благодійний футбольний матч зірок Game4Ukraine покаже Суспільне

Благодійний футбольний матч зірок Game4Ukraine покаже Суспільне

12:40,
2 Серпня 2023
6892

Благодійний футбольний матч зірок Game4Ukraine покаже Суспільне

12:40,
2 Серпня 2023
6892
Благодійний футбольний матч зірок Game4Ukraine покаже Суспільне
Благодійний футбольний матч зірок Game4Ukraine покаже Суспільне
Пряму трансляцію благодійного футбольного матчу Game4Ukraine, який відбуватиметься в Лондоні у рамках ініціативи з підтримки України United24, дивіться 5 серпня о 20:00 на місцевих телеканалах Суспільного мовлення.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Синя та жовта команди гратимуть на полі стадіону «Стемфорд Бридж». Капітани команд — амбасадори платформи United24:  легенда українського футболу Андрій Шевченко та гравець лондонського «Арсеналу» та збірної України Олександр Зінченко.

У складах обох команд гратимуть легенди світового футболу та спорту, а також зірки телебачення, кіно і музики.

У складі команди Андрія Шевченка гратимуть легенди лондонського «Челсі» та «Мілану» (клуби, за які виступав Андрій Шевченко), а також інші легендарні гравці: Клод Макелеле, Майкл Ессьєн, Рікарду Карвалью, Самуель Ето’о, Вільям Галлас, Джо Коул, Кларенс Зейдорф, Сержіньйо, Массімо Оддо, Фабіо Каннаваро, Жуліо Сезар та багато інших.

Команда Олександра Зінченка складається із зірок з різних клубів Англійської Прем’єр-ліги, знаменитих українських гравців, а також відомих у світі футболістів, а тренером команди стане легендарний Арсен Венгер. Серед гравців жовтої команди, зокрема: Єнс Леманн, Йон Арне Ріїсе, Робер Пірес, Гаель Кліши, Девід Джеймс, Антоніо Валенсіа, Джек Вілшир, Жілберто Сілва, Олег Лужний, Євген Коноплянка, Жерар Піке.

Усі зібрані кошти від події підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею, що на Чернігівщині, який зруйнували російські війська. 4 березня 2022 року російська ракета пройшла крізь другий і перший поверхи закладу.

Нагадаємо, що з 1 по 3 серпня Суспільне транслюватиме завершення стадії групового етапу Чемпіонату світу з футболу серед жінок, який проходить в Австралії та Новій Зеландії.

Суспільне восени презентує спортивний супутниковий канал «Суспільне Спорт», який  запропонує глядачам ще більше спортивних трансляцій із подій як в Україні, так і за кордоном.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду