Півфінал Євро з футзалу U19 покаже Суспільне

Півфінал Євро з футзалу U19 покаже Суспільне

12:54,
8 Вересня 2023
3113

Півфінал Євро з футзалу U19 покаже Суспільне

12:54,
8 Вересня 2023
3113
Півфінал Євро з футзалу U19 покаже Суспільне
Півфінал Євро з футзалу U19 покаже Суспільне
8 вересня о 21:30 дивіться на сайті «Суспільне Спорт» та на новому супутниковому телеканалі «Суспільне Спорт» (який мовить у тестовому режимі) пряму трансляцію поєдинку молодіжної збірної України з футзалу проти збірної Іспанії.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

У своїй групі збірна України посіла перше місце. У дебютному поєдинку українці поступилися італійцям з рахунком 1:2, проте у двох наступних здобули необхідні перемоги: зі Словенією — 4:2, з Фінляндією — 7:4.

Збірна Іспанії у своїй групі посіла друге місце. Спочатку іспанці поступилися португальцям з рахунком 3:5. Також Іспанія зіграла внічию з Хорватією (3:3) та переграла Францію (5:2).

Інший півфінал Євро з футзалу U19 за участі збірних Португалії та Словенії  сайт «Суспільне Спорт» покаже наживо о 18:30.

Фінал Чемпіонату Європи, який проходить у Хорватії, відбудеться 10 вересня.

Збірна Іспанії U19 є чинним чемпіоном Європи серед команд на цьому молодіжному рівні. Іспанці виграли два з двох розіграшів Євро U19, а українці наразі повторили свій найкращий результат — вихід до півфіналу.

Нагадаємо, 9 вересня у німецькому Дюссельдорфі стартують змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення під час виконання службових обов’язків та бойових дій, — Ігри нескорених — 2023. Їх наживо транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного мовлення, сайт «Суспільне Спорт» та новий супутниковий телеканал «Суспільне Спорт» (який наразі мовить у тестовому режимі).

 Суспільне восени презентує спортивний супутниковий канал «Суспільне Спорт», який  запропонує глядачам ще більше спортивних трансляцій із подій як в Україні, так і за кордоном.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду