Моніторинг ІМІ показав, що на «Суспільне Новини» відсутня джинса

Моніторинг ІМІ показав, що на «Суспільне Новини» відсутня джинса

12:15,
29 Червня 2023
2227

Моніторинг ІМІ показав, що на «Суспільне Новини» відсутня джинса

12:15,
29 Червня 2023
2227
Моніторинг ІМІ показав, що на «Суспільне Новини» відсутня джинса
Моніторинг ІМІ показав, що на «Суспільне Новини» відсутня джинса
Моніторинг Інституту масової інформації, проведений у червні серед 23 популярних онлайн-медіа, не виявив замовних матеріалів на сайті «Суспільне Новини».

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Зазначають, що вісім з 23 проаналізованих видань не мають ознак використання джинси. Це такі медіа, як: «Українська правда», «Ліга.net», «Бабель», «Радіо Свобода», «Дзеркало тижня», «Укрінформ» та Gazeta.ua. Окрім того, на сайті «Громадське» немаркованих матеріалів з ознаками замовності також не виявлено, але тут присутні матеріали з некоректним маркуванням реклами.

Аналітики ІМІ також визначили антилідерів червневого моніторингу із замовними матеріалами. 

«В онлайн-медіа України різко зросла кількість замовних матеріалів. Ринок джинси, що поступово оживав після початку повномасштабного вторгнення Росії, у другому кварталі 2023 року отримав нове дихання. Якщо попереднє дослідження ІМІ щодо кількості матеріалів з ознаками замовних на сторінках провідних українських онлайн-медіа виявило 79 таких публікацій, то тепер їх було виявлено 131», — йдеться у звіті.

Загалом вибірка матеріалів дослідження ГО «Інститут масової інформації», яке проводилося в період  7–9 червня  2023 року, становила понад дві тисячі новин.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Їм хоч в очі сци , а вони-то божа роса
00:19 / 09.07.2023
Так і з "достатньо матеріалів з фронту"
глядач і слухач
09:51 / 05.07.2023
Матеріали з фронту є. Але лише на ТБ. На радіо ні, бо там по двоє людей позалишали. Хто буде їздити? А раніше потужна новинна служба там була. "Реформували".
Не брешіть
00:07 / 05.07.2023
Хто гарно робить свої обов'язки, але критикує Суспільне, сидить в дупі без премії і підвищення роками, зазнає булінгу з боку керівництва і доводиться до звільнення. А матеріалів з фронту не було за всі роки війни, може, щараз, пару блогів зняли, не знаю, а до того все йшло в кишеню Аласанії, і крихти діставалися тим, хто лиже дупку шефредактору.
Щось ви не дуже уважно слідкуєте
17:02 / 03.07.2023
Достатньо матеріалу з фронту та передової. Тільки і робити, що жалієтесь на Суспільне. На 100% впевнений, що ви там працюєте. Досить нить на зарплатню, думаю якщо б ви гарно виконували свої обовʼязки то вас би і цінували
Джинса
19:57 / 01.07.2023
Яка джинсах, якщо свого контенту нема. Новини переписуються з пресрелізів і телеграму. Такі маніпулятор, реально за дурнів всіх тримають. Тут кошти створюються через химерні зарплати і премії, а не через джинсу
А ще відсутні
13:47 / 29.06.2023
матеріали кореспондентів з фронту, з передової.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду