У Ліверпулі відбулось урочисте відкриття «Євробачення-2023»

У Ліверпулі відбулось урочисте відкриття «Євробачення-2023»

08:44,
8 Травня 2023
5000

У Ліверпулі відбулось урочисте відкриття «Євробачення-2023»

08:44,
8 Травня 2023
5000
У Ліверпулі відбулось урочисте відкриття «Євробачення-2023»
У Ліверпулі відбулось урочисте відкриття «Євробачення-2023»
Гурт TVORCHI — цьогорічні представники України на пісенному конкурсі — взяли участь у церемонії відкриття «Євробачення-2023» та пройшли 200-метровою Бірюзовою доріжкою в Ліверпулі.

Цьогоріч у конкурсі беруть участь 37 учасників з різних країн. Ведучі церемонії Тімур Мірошниченко та Сем Квек привітали і поспілкувалися з усіма конкурсантами. Про це розповідає сайт Суспільного.

Учасники гурту TVORCHI на урочисту церемонію відкриття «Євробачення-2023» прийшли одягнені в червоно-чорні костюми з вишитими на них іменами дітей, які народилися під час війни та потребують виходжування в інкубаторах. Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні є амбасадорами благодійного проєкту, який збирає кошти для порятунку дітей.

Відповідаючи на запитання ведучих церемонії відкриття «Євробачення-2023» про можливість перемоги України на конкурсі вдруге поспіль, музиканти сказали, що зараз це не є пріоритетом, і незалежно від того, переможуть вони чи ні, все одно будуть задоволені результатом. Набагато важливіше, щоб Україна перемогла у війні, зазначили учасники гурту TVORCHI.

Нагадаємо, два півфінали і фінал «Євробачення-2023» відбудуться 9-го, 11-го і 13 травня у Ліверпулі на арені M&S Bank, яка вміщає 11 тисяч глядачів. У конкурсі візьмуть участь 37 країн.

Як раніше повідомлялося, 67-й Пісенний конкурс «Євробачення-2023» пройде в Ліверпулі.

Представником України на «Євробаченні-2023» є гурт TVORCHI, який одразу потрапляє у гранд-фінал шоу 13 травня, де виступить з оновленою версією пісні «Heart of Steel» під номером 19.

Прямі трансляції півфіналів та фіналу о 22:00 можна подивитись на телеканалі «Суспільне Культура», на сайтах «Суспільне Культура» та «Суспільне Євробачення».

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду