На Суспільному планують інвестувати в гіперлокальні новини

На Суспільному планують інвестувати в гіперлокальні новини

23:42,
26 Травня 2022
1905

На Суспільному планують інвестувати в гіперлокальні новини

23:42,
26 Травня 2022
1905
На Суспільному планують інвестувати в гіперлокальні новини
На Суспільному планують інвестувати в гіперлокальні новини
Щоб мережа кореспондентів була ще ширшою, щоб люди бачили, що відбувається в кожному маленькому місті.

У Національній суспільній телерадіокомпанії України після війни планують багато інвестувати в гіперлокальні новини, щоб у нас були люди не тільки у великих містах.

Про це в інтерв'ю малайзійській незалежній радіостанції BFM 89.9 сказав Андрій Таранов, член правління суспільного мовника, відповідальний за маркетинг.

«Сьогодні ми маємо найширшу мережу кореспондентів, але хочемо, щоб вона була ще ширшою, щоб люди бачили, що відбувається в кожному маленькому місті, коли йдеться про реконструкцію. Це функція медіа, яка точно контролює шлях відновлення. Це частина стратегії, щоб допомогти людям швидко отримати інформацію. Ми маємо надавати багато локальної інформації, щоб люди не панікували й розуміли, що відбувається в їхньому районі», зазначив член правління НСТУ.  

За його словами, сьогодні команда Суспільного займається документуванням військових злочинів. «Тому в нас є плани випустити документальні фільми, токшоу для обговорення шляхів відбудови України», додав Таранов.

Нагадаємо, у 2021 році Суспільне розбудовувало гіперлокальну мережу універсальних журналістів, які працюватимуть на рівні об’єднаних територіальних громад. 

Упродовж грудня 2021 року і січня 2022 року тривало навчання від Академії Суспільного мовлення для мешканців громад ХарківщиниСумщини та Чернігівщини, які попередньо зголосилися долучитися до проєкту розбудови гіперлокальної мережі Суспільного. 

Деякі кореспонднти цієї мережі активно висвітлюють події у своєму регіоні під час війни, як от на Сумщині. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Орнітолг
11:59 / 29.05.2022
Курка, коли знесе яйце, голосно хвалиться тим - квохче на всі всюди.А на Суспільному ще нічого не знесли, але квохчуть наперед. А що з них взяти - голубенькі півники яйця не носять.
відділ кадрів
22:17 / 27.05.2022
166 тисяч 787, 14 грн. - такою після оподаткування є заробітна плата члена правління АТ "НСТУ" Андрія Таранова за квітень 2022 року. І це під час війни. Тому він розповідатиме не лише про "гіперлокальні новини".
Новиняр
20:01 / 27.05.2022
Які гіперлокальні новини? Суспільне прибрало новинні випуски на радіо не лише у вихідні, а й у будні, у кількох областях України. І це в той час, коли під час війни так важлива саме місцева інформація! Чому про це Детектор не напише? Скоротили все,що тільки можна. Смішно читати про ваші "гіперлокальні новини" на фоні їх відсутності взагалі.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду