Для семи філій Суспільного обрали керівників

Для семи філій Суспільного обрали керівників

11:54,
18 Лютого 2022
3095

Для семи філій Суспільного обрали керівників

11:54,
18 Лютого 2022
3095
Для семи філій Суспільного обрали керівників
Для семи філій Суспільного обрали керівників
Менеджера та продюсера філії обирали на Волині, у Тернополі та Хмельницькому. Лише менеджера — в Рівному та Харкові, а продюсера — у Житомирі та Черкасах.

У Національній суспільній телерадіокомпанії України оголосили переможців конкурсу на посаду менеджера та продюсера у семи філіях.

Менеджера та продюсера філії обирали на Волині, у Тернополі та Хмельницькому. Лише менеджера — в Рівному та Харкові, а продюсера — у Житомирі та Черкасах. Переможці розпочинають виконувати обов’язки з 19 лютого

Про це йдеться у протоколі засідання правління за 14 лютого 2022 року.

За результатами конкурсу переможцями на посади менеджерів філій стали: 

За результатами конкурсу переможцями на посади продюсерів філій стали: 

Майже всі менеджери і продюсери тривалий час працювали на Суспільному на тих же посадах.

9 березня розпочнеться конкурс на посаду продюсера Суспільне Запоріжжя. 

Нагадаємо,  подача документів на конкурсний відбір на посади менеджерів та продюсерів деяких філій Суспільного тривала із 10 по 21 січня.

У грудні 2021 року на Суспільному обрали 10 продюсерів філій і 7 менеджерів філій.

Ілюстрація: Суспільного мовлення

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Цукерка для Путіна
19:59 / 18.02.2022
Називати це стидобище «конкурсом» може лише пропагандистський «Детектор» услід за профнепридатним Правлінням НСТУ. Немає тут переможців і переможених, тут тільки призначенці – інертні, запопадливі, малодушні. Жодних сумнівів, що будуть і далі такі, як Костянтин Лоцман з Волині. До призначення продюсером філії він був директором служби інформації у попередній структурі ОДТРК. Для такого керівника було нормально видавати в ефір (навіть після Револяції Гідності) сюжет, у якому вихвалялися чесноти народного депутата Григорія Смітюха, бо бачте, той «збудував» у селі школу. Після того, як деякі «токсичні» на робочій нараді сказали, що це НЕНОРМАЛЬНО не просто оспівувати депутата, який за державні субвенції піариться, а головне на мітингу регіоналів горлав: «Путин, приди! Путин, приди!», то тодішня гендиректорка Ольга Куліш у своєму кабінеті пресувала незгодних: «…а шо то ви виступаєте… шо про нас подумають…» Цей же Лоцман потім підписував листи на підтримку згаданої генеральної директорки (мовляв, яка чудова вона менеджериня, а вимоги звільнити її за цензуру, пропаганду і джинсу – то ні-ні). Цей же Лоцман затуляв рота пікетувальнам, які приходили до телецентру протестувати проти брехні у новинах під час подій 2013-14 року. Цей же Лоцман вже після Революції на круглому столі виправдовував роботу ОДТРК, прирікаючись до присутніх, (а деякі з них вижили під час розстрілів на Інститутській), мовляв, а де ви були раніше… Це все є на відео, викладено в інтернеті. Цього можна було і не писати, бо у філіях, більшість продюсерів – такі ж лоцмани Щодо менеджерів, які переважно колишні бухгалтерині, то за них говорять скандали з хабарами-відкатами (цінності цінностями, а старі рефлекси дають знати… ). Найцинічніше, що Костянтин Лоцман був керівником первинної профспілки на ОДТРК. Опустимо, де дівалися профспілкові внески, згадаємо, як профспілка мовчала, коли почалася реформа на Суспільному. Лоцман подає кандидатуру на продюсера. Призначається спочатку т.в.о. продюсера. Попри конфлікт інтересів, з керівництва профспілки не йде, а передає повноваження іншій людині (хоча жодних рішень профспілкових зборів не було, як і не було загальних зборів, де люди вимагали прозвітувати). Через 2 місяці Лоцман призначається вже на постійній основі продюсером, і… знову повертає собі повноваження керівника профспілки…. Цинізм зашкалює… Хоча, якщо нетоксичних це влаштовує, то цукерки під кінець року будуть))) Так багато букв – це заклик до грантодавців: якщо ви даєте гроші Суспільному, ви фінансуєте бутафорію. З такими людьми система не змінюється.
глядачу
14:45 / 18.02.2022
так им отлично, они зарабатывают себе бабки, почему вы решили, что им что-то нужно
это не конкурс, это расклад под своих
14:18 / 18.02.2022
мда, провальная попытка провести отбор на евровидение вас ничему не учит.
глядач
14:10 / 18.02.2022
А ви думаєте,що багато охочих працювати на регіональному суспільному? Це люди-камікадзе, їхні імена увійдуть в історію "як руйнівників регіонального мовлення". Це зараз вони пишаються високими зарплатами. І більше нічим,бо дивитись на цих каналах нічого. Ви думаєте, вони цього не розуміють? Гроші понад усе, а совість то таке, на хліб не намажеш.
заврались
13:57 / 18.02.2022
да не смешите "обралы", протащили. Никаких конкурсов нет, жрать из кормушки можно только своим, потому такое дно.
зритель
12:38 / 18.02.2022
Та Запорожье вообше рулит! Там на сайте "суспільне Запоріжжя"в разделе "керівництво" до сих пор фото менеджера Курмака, которого в августе прошлого года уволили. Или нет? Т( точность) - стандарт суспильного.
конкурс или вакансия
12:14 / 18.02.2022
"9 березня розпочнеться конкурс на продюсера Суспільне Запоріжжя." А на сайте суспильного появилась вакансия уже с 15.02.2022 "продюсер(ка) філії (Запоріжжя). Как это? Человек еще работает, судя по Протоколу правления до 10.04, а вакансия уже с 15.02? И в этом все суспильное. Или это отбор на Евровидение на вас так повлиял?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду