Влад Зінкевич став продюсером Дніпровської філії Суспільного

Влад Зінкевич став продюсером Дніпровської філії Суспільного

11:07,
2 Жовтня 2020
2394

Влад Зінкевич став продюсером Дніпровської філії Суспільного

11:07,
2 Жовтня 2020
2394
Влад Зінкевич став продюсером Дніпровської філії Суспільного
Влад Зінкевич став продюсером Дніпровської філії Суспільного
Раніше він працював лінійним продюсером телемовлення «UA: Волинь».

2 жовтня Влада Зінкевича обрали продюсером філії Національної суспільної телерадіокомпанії України «Дніпровська регіональна дирекція».

Він переміг на конкурсі, в якому взяли участь 11 кандидатів, про це повідомила пресслужба Суспільного.

Із 5 жовтня Влад Зінкевич ознайомлюватиметься з роботою центральної дирекцій в Києві, з якою в тісному контакті працюють продюсери регіональних філій Суспільного.

Із 12 жовтня він розпочне виконувати обов’язки продюсера «UA: Дніпро».

Влад Зінкевич із 2014 року працював на Волинському державному телебаченні (з січня 2017 року Суспільне мовлення), де він пройшов шлях від ведучого програм до лінійного продюсера «UA: Волині». Має юридичну освіту, яку здобув у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки. Нині працює над кандидатською дисертацією. Має самоосвіту в галузі маркетингу. 

За словами члена правління Суспільного мовлення Миколи Чернотицького, у телерадіокомпаніїпідтримують амбітні цілі колег із різних регіонів, пропонують вакансії як у центральному офісі, так і у філіях.

За результатами першого відкритого конкурсу в лютому 2018 року продюсеркою «UA: Дніпро» стала Оксана Цибуля. 15 червня 2020 року вона звільнилася за власним бажанням. 

До сьогодні тимчасово виконувала обов’язки продюсерки Ірина Цибух.

Конкурс на посаду продюсера Дніпровської філії НСТУ оголосили на початку вересня. 

Чому філіям Суспільного потрібні продюсери, якщо контент власного виробництва скорочують до однієї години на добу читайте у статті Ольги Жук «Як змінилося життя у філіях Суспільного з упровадженням концепції регіонального мовлення».

Фото: фейсбук-сторінка Влада Зінкевича

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду