Уляна Антоник пішла з посади продюсерки «UA: Львів», на її місце оголосять конкурс (Доповнено)

Уляна Антоник пішла з посади продюсерки «UA: Львів», на її місце оголосять конкурс (Доповнено)

11:58,
26 Грудня 2019
3643

Уляна Антоник пішла з посади продюсерки «UA: Львів», на її місце оголосять конкурс (Доповнено)

11:58,
26 Грудня 2019
3643
Уляна Антоник пішла з посади продюсерки «UA: Львів», на її місце оголосять конкурс (Доповнено)
Уляна Антоник пішла з посади продюсерки «UA: Львів», на її місце оголосять конкурс (Доповнено)
Уляна Антоник, яка з грудня 2017 року обіймала посаду продюсерки Львівської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України (канал «UA: Львів» і «Українське радіо. Львів»), залишила Суспільне.

Наразі тимчасово виконуючим обов'язки продюсера філії призначили Ірину Сандуляк, яка очолює радіо філії.

Уляна Антоник звільнилася з Суспільного за власним бажанням. За її словами, вона виконала свою місію.

«У цій системі і на цьому етапі реформи я цілком себе реалізувала. На Львівському суспільному відсутнє поняття "договорняків", немає компліментарних ефірів та джинси, сформована професійна і дружня команда, яка працює згідно з журналістськими стандартами та віддана цінностям Суспільного мовника. Саме ці процеси були моєю місією і вона виконана. Наразі, я відчуваю потребу приділяти більше часу особистим зацікавленням, сім'ї, а також, втіленню у життя власних ідей та проектів. Хочу відпочити від медійної сфери. В активі залишаю лише відеопродакшен», – сказала «Детектору медіа» Уляна Антоник.

Із 2 січня буде оголошено про конкурсний відбір на посаду продюсера філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Львівська регіональна дирекція», про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного мовлення.

Документи щодо участі в конкурсі прийматимуть до 16 січня 2020 року.

Вимоги до претендентів на посаду:

 - вища освіта;

- знання Закону України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України», Статуту ПАТ «НСТУ», іншого законодавства в сфері телерадіомовлення та Стратегії розвитку ПАТ «НСТУ»;

 - досвід роботи на керівних посадах або в сфері управлінні проектами не менше 3-х років;

- відсутність судимостей, відкритих кримінальних проваджень.

Для участі в конкурсі претенденти мають подати наступні документи, а саме:

- копію паспорту;

- копію довідки про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків - фізичної особи, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта;

 - копію диплому про вищу освіту;

- копію трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи;

- мотиваційний лист, короткий опис реалізованих на керівних посадах проектів (із визначеними показниками ефективності та стислим описом основних кроків в реалізації проектів);

- резюме у довільній формі;

- згода на обробку персональних даних;

- вказати особисту електронну адресу. Усі копії документів мають бути засвідчені особистим підписом претендента.

Документи щодо участі в конкурсі приймаються до 16 січня 2020 року, за адресою: м. Київ, вул. Ю. Іллєнка (Мельникова), 42 та скановані копії на електронну адресу (konkurs@suspilne.media) Пн-Чт - з 9:00 -18:00; Пт- з 9:00 – 16:45.

Нагадаємо, 10 грудня 2019 року закінчився термін роботи продюсера філії «UA: Херсон» Василя Середюка та менеджера «UA: Черкас» Євгена Старинця, які обіймали ці посади з грудня 2017 року. На їхнє місце у Національній суспільній телерадіокомпанії України оголосили конкурс.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду