Менеджером Львівської філії НСТУ стала Тетяна Колісніченко, продюсером Житомирської – Олексій Гайдучик

Менеджером Львівської філії НСТУ стала Тетяна Колісніченко, продюсером Житомирської – Олексій Гайдучик

15:37,
1 Березня 2019
4431

Менеджером Львівської філії НСТУ стала Тетяна Колісніченко, продюсером Житомирської – Олексій Гайдучик

15:37,
1 Березня 2019
4431
Менеджером Львівської філії НСТУ стала Тетяна Колісніченко, продюсером Житомирської – Олексій Гайдучик
Менеджером Львівської філії НСТУ стала Тетяна Колісніченко, продюсером Житомирської – Олексій Гайдучик
1 березня у Національній суспільній телерадіокомпанії України оголосили результати конкурсу на посаду менеджера Львівської філії Суспільного та продюсера Житомирської філії.

Про це повідомила прес-служба НСТУ.

Члени правління НСТУ із 4-ох заявок обрали менеджером Львівської філії Тетяну Колісніченко, яка з 3-го грудня тимчасово виконувала обов’язки менеджера філії. За цей час у філії провели ремонти приміщень, оптимізували площі та оновили студію інформаційної програми й проекту «Тема дня».

«Найближчим часом плануємо відремонтувати покрівлю головного корпусу філії та зробити ремонт на "прохідній", а також — оновити студію ранкового проекту телеканалу. Окрім цього, зараз активно шукаємо орендарів для вивільнених приміщень у філії», — розповіла Тетяна Колісніченко.

Продюсером Житомирської філії НСТУ обрали з 3-х кандидатів Олексія Гайдучика. Він має досвід роботи ведучим, автором проектів, редактором ранкового ефіру комерційного телеканалу СК1 в місті Житомирі. Працював режисером реклами, а з 2018 року — головним режисером комерційного телеканалу Т1 у Тернополі.

Фото: фейсбук-сторінка Олексія Гайдучика

Тетяна Колісніченко з листопада 2017 року очолює департамент взаємодії з філіями Національної суспільної телерадіокомпанії України. Наприкінці 2017 року, коли правлінню НСТУ на конкурсі не вдалося обрати менеджера Тернопільської філії Суспільного, її призначили т.в.о. менеджера Тернопільської філії. Тоді продюсерка відділу програм філії НСТУ «Тернопільська регіональна дирекція» Ірина Моргун-Ситай розповіла сайту «ДМ», що у компанії зміни вдалося реалізувати буквально за декілька днів завдяки керівництву пані Колісніченко. Продюсерка Тернопільської філії Національної суспільної телерадіокомпанії Зоряна Биндас в інтерв’ю «ДМ» відзначила високий професіоналізм Тетяни Колісніченко.  «Вона мені дуже імпонує як людина та як управлінець через те, що я бачу свою схожість із нею. Я не працювала у філії до її приходу і не маю з чим порівняти її роботу. Те, що я побачила, мені дуже сподобалося. Можливо, в чомусь вона була безкомпромісна, рішуча, не боялася йти на ризиковані кроки, та це все було виправдано, бо ми мусимо рухатися пришвидшеними темпами, не маємо іншого вибору, як реалізувати реформу», – сказала продюсерка.

Раніше Тетяна Колісніченко обіймала посаду виконавчого директора Хмельницької філії НСТУ «Поділля-центр». Будучи на цій посаді, вона розповідала в інтерв’ю сайту «Детектор медіа» про те, як розвивається телеканал «Поділля-центр» та проходить реформа Суспільного на Хмельниччині.

Як писав «Детектор медіа», конкурсний відбір на посади менеджера Львівської філії та продюсера Житомирської філії Суспільного мовлення розпочався 1 лютого і тривав до 14 лютого. 25 лютого, як повідомляє прес-служба НСТУ, було проведено співбесіди з кандидатами.

У Житомирській філії  до кінця 2018 року продюсером був Володимир Ладижець, який з 2 січня приступив до роботи виконавчого продюсера просвітницького напрям НСТУ.

3 грудня 2018 року директор департаменту регіонального розвитку НСТУ Тетяна Колісніченко призначена тимчасово виконуючою обов’язків менеджера Львівської філії Суспільного. Раніше на конкурсі на посаду менеджера філії  «Львівська регіональна дирекція»переміг Олександр Бузюк. Він звільнився за згодою сторін.

Фото: прес-служби НСТУ, з архіву Хмельницької філії

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду