У філіях Суспільного транслюватимуть тревел-шоу «Бук: Маршрут»

У філіях Суспільного транслюватимуть тревел-шоу «Бук: Маршрут»

11:41,
11 Жовтня 2019
1831

У філіях Суспільного транслюватимуть тревел-шоу «Бук: Маршрут»

11:41,
11 Жовтня 2019
1831
У філіях Суспільного транслюватимуть тревел-шоу «Бук: Маршрут»
У філіях Суспільного транслюватимуть тревел-шоу «Бук: Маршрут»
Щосуботу о 9:40, починаючи з 12 жовтня, в ефірі всіх регіональних каналів Суспільного мовлення виходитиме тревел-шоу «Бук: Маршрут», яке виробив сторонній чернівецький продакшн у співпраці з Чернівецькою філією Суспільного.

Метою тревел-шоу є показати туристичні місця Буковини — давньовідомі та ті, які не надто популярні серед туристів, повідомила пресслужба Суспільного.

Заплановано 12 випусків, тривалість кожного з яких 14 хвилин.

«Кожен випуск — це поїздка в якийсь із районів Чернівецької області, де хлопці знайомляться з цікавими людьми, дегустують їжу та розвінчують міфи про наш край», – розповів лінійний продюсер «UA: Буковина» Павло Тодорович.

Головний герой Роман разом із оператором Олександром мандрують Чернівецькою областю. Вони шукають та показують бюджетні шляхи для подорожі Буковиною. На один день хлопці мають 500 гривень: на проживання, їжу, дорогу та розваги.

У першому випуску герой програми мандрує Кіцманським районом Чернівецької області та дізнається які на смак буковинські равлики, як жили трипільці на Буковині та як Іван Миколайчук розвіяв міфи про «бандерівців».

Авторка ідеї Юлія Подкидишева вважає, що «Бук: Маршрут» — це проєкт-стусан для всіх, хто думає, що для подорожі необхідно багато.

Нагадаємо, Чернівецька філія у співробітництві з місцевими продакшенами на пітчингу генпродюсерів Суспільного виграла з двома проєктами. «Бук: Маршрут» – це один з одинадцяти проєктів, які відібрали на пітчингу Суспільного та які для Суспільного виробляють місцеві продакшни на умовах аутсорсу. Також з 6 жовтня, щонеділі, в ефірі всіх регіональних телеканалів Суспільного мовлення виходить програма «Загадки чернівецьких атлантів» виробництва «UA: Буковина» у співробітництві з місцевим продакшом.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду