Назвали переможців конкурсу на посаду менеджера у Миколаївській та Полтавській філіях НСТУ (Доповнено)

Назвали переможців конкурсу на посаду менеджера у Миколаївській та Полтавській філіях НСТУ (Доповнено)

19:08,
17 Грудня 2018
1617

Назвали переможців конкурсу на посаду менеджера у Миколаївській та Полтавській філіях НСТУ (Доповнено)

19:08,
17 Грудня 2018
1617
Назвали переможців конкурсу на посаду менеджера у Миколаївській та Полтавській філіях НСТУ (Доповнено)
Назвали переможців конкурсу на посаду менеджера у Миколаївській та Полтавській філіях НСТУ (Доповнено)
Правління Національної суспільної телерадіокомпанії України на повторному конкурсі обрало менеджерів Миколаївської та Полтавської філій.

Про це повідомляє НСТУ на своєму сайті.

За результатами цього конкурсу менеджерами регіональних дирекцій Суспільного стали:

«Миколаївська регіональна дирекція» — Лугінець Дмитро Олегович,
«Полтавська регіональна дирекція "Лтава"» — Сазонов Ігор Олександрович.

Рішення про призначення менеджерів зафіксоване у протоколі правління НСТУ за 17 грудня. 

Для збільшення зображення клікніть на нього

У НСТУ зазначають, що Ігор Сазонов із 2015 року працює в Полтавській філії Суспільного (тоді — ОДТРК). Був заступником директора творчо-виробничого об’єднання телевізійних програм, директором програм ТБ, головним та лінійним продюсером. Раніше працював у Національній раді України з питань телебачення та радіомовлення в Полтавській області.

З 1 жовтня 2018 року Ігор Сазонов був тимчасовим виконувачем обов’язків менеджера Полтавської філії НСТУ.

За час своєї роботи в філії на посадах продюсера та директора програм Ігор Сазонов реалізував такі проекти, як прямі трансляції матчів української суперліги з волейболу та інших спортивних змагань, перевезення обладнання філії з орендованого приміщення у власне, організація багатовекторної спеціалізації працівників філії.

За даними компанії, Дмитро Лугінець із 2014 року працює в Миколаївській філії (тоді — ОДТРК), опікувався комп’ютерною мережею і апаратним обладнанням телерадіокомпанії. Має вищу освіту за спеціальністю системи і методи прийняття рішень, здобув кваліфікацію аналітика з комп’ютерних систем.

З грудня 2017 року став головним інженером філії. Займався розробкою та впровадженням нових технологій, координацією робіт із реконструкції, модернізації та введенням в експлуатацію нового обладнання. Також забезпечував прямі трансляції, включення й телемости.

Загалом у конкурсному відборі було отримано 6 заявок: 2 кандидати – на посаду менеджера у Миколаєві, 4 – у Полтаві.

У НСТУ зазначають, що з новообраними менеджерами філій підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи може бути продовжено.

Правління НСТУ вирішило продовжити трудові договори з продюсерами і менеджерами філій, яких обрало на конкурсі раніше. 

Нагадаємо, з 26 листопада по 7 грудня 2018 року тривав повторний відбір  на посади менеджерів у Миколаївській та Полтавській філіях Національної суспільної телерадіокомпанії України. Попередній конкурс там не відбувся.

У листопаді правління Національної суспільної телерадіокомпанії України не визначило переможців на конкурсі на посаду менеджера у Полтавській та Миколаївській філіях Суспільного. 

21 вересня менеджер Полтавської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України Євгеній Сердюк написав заяву на звільнення. З 24 вересня він не працює у філії.

Додамо, у травні 2018 року колектив Миколаївської регіональної дирекції звернувся до голови правління ПАТ «НСТУ» Зураба Аласанії та виконавчого директора Олександра Лієва з відкритим листом, в якому звинувачують попереднього керівника Ярослава Індикова (ще був генеральним директором Миколаївської ОДТРК, а згодом директором виконавчим Миколаївської філії) в тому, що здійснив "дивну оборудку", внаслідок якої значна частина студійного обладнання, техніки та декорацій, якими користувалися з 2015 року, не належать філії. 

У Миколаївській філії тимчасовим виконувачем обов'язків менеджера призначено Івана Галамасюка.

Фото: прес-служби НСТУ, фотограф Володимир Шевчук

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду