У Миколаївській та Полтавській філіях знову обиратимуть на конкурсі менеджерів

У Миколаївській та Полтавській філіях знову обиратимуть на конкурсі менеджерів

12:51,
26 Листопада 2018
1217

У Миколаївській та Полтавській філіях знову обиратимуть на конкурсі менеджерів

12:51,
26 Листопада 2018
1217
У Миколаївській та Полтавській філіях знову обиратимуть на конкурсі менеджерів
У Миколаївській та Полтавській філіях знову обиратимуть на конкурсі менеджерів
Із 26 листопада по 7 грудня 2018 року триватиме повторний відбір на посади менеджерів у Миколаївській та Полтавській філіях Національної суспільної телерадіокомпанії України. Попередній конкурс там не відбувся.

Про це повідомила прес-служба НСТУ.

«Конкурсний відбір на посаду менеджера оголошено для 2 філій ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України":

  • "Миколаївська регіональна дирекція",
  • "Полтавська регіональна дирекція "Лтава"».

Попередній документарний відбір претендентів здійснюватиме департамент управління персоналом НСТУ. Наступним етапом відбору стане співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять голова та члени правління ПАТ «НСТУ», повідомили у компанії.

Основні вимоги до претендентів на посади менеджерів та продюсерів, короткий опис функціональних обов’язків, а також перелік необхідних для участі в конкурсі документів можна переглянути за посиланнями:

Оголошення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України"

Положення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України"

Супровідний лист

Згода на обробку персональних даних

Документи для участі в конкурсі можна подати за адресою: м. Київ, вул. Іллєнка (Мельникова), 42 та скановані копії на електронну адресу konkurs@suspilne.media.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: (044) 481-07-20 та (044) 481-08-87.

Нагадаємо, у листопаді правління Національної суспільної телерадіокомпанії України не визначило переможців на конкурсі на посаду менеджера у Полтавській та Миколаївській філіях Суспільного. 

21 вересня менеджер Полтавської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України Євгеній Сердюк написав заяву на звільнення. З 24 вересня він не працює у філії.

Додамо, у травні 2018 року колектив Миколаївської регіональної дирекції звернувся до голови правління ПАТ «НСТУ» Зураба Аласанії та виконавчого директора Олександра Лієва з відкритим листом, в якому звинувачують попереднього керівника Ярослава Індикова (ще був генеральним директором Миколаївської ОДТРК, а згодом директором виконавчим Миколаївської філії) в тому, що здійснив "дивну оборудку", внаслідок якої значна частина студійного обладнання, техніки та декорацій, якими користувалися з 2015 року, не належать філії. 

У Миколаївській філії тимчасовим виконувачем обов'язків менеджера призначено Івана Галамасюка.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду