У філіях НСТУ введуть нові посади і підвищать зарплату

У філіях НСТУ введуть нові посади і підвищать зарплату

11:57,
11 Вересня 2018
5845

У філіях НСТУ введуть нові посади і підвищать зарплату

11:57,
11 Вересня 2018
5845
У філіях НСТУ введуть нові посади і підвищать зарплату
У філіях НСТУ введуть нові посади і підвищать зарплату
У всіх філіях Національної суспільної телерадіокомпанії України колектив поповниться на 2 штатні одиниці та підвищать заробітну плату продюсерам регіональних радіо і телеканалів. У Центральній дирекції Суспільного також підвищать заробітну плату частині колективу.

Про це сайту «Суспільне. Детектор медіа» сказав виконавчий директор ПАТ «НСТУ» Олександр Лієв.  

«У філіях буде введено 2 нові посади: ведучого нової суспільно-політичної програми та бухгалтера, оскільки бухгалтерія у регіонах на дуже низькому рівні, а вона має відповідати міжнародним стандартам. Наразі посада бухгалтера буде тимчасовою, лише на півроку», – сказав він.

За словами пана Лієва, з 1 листопада підвищать заробітну плату на 1000 грн продюсерам радіо і телеканалів у філіях. Також підвищать заробітну плату працівникам (160 посад не керівного складу) у центральній дирекції НСТУ. Олександр Лієв пояснив, що це стало можливим завдяки перерозподілу бюджету на заробітні плати, додаткові кошти не залучалися.

Виконавчий директор НСТУ зазначив, що наразі неможливо підвищити заробітну плату всім працівникам Суспільного та по мірі можливості дирекція НСТУ працюватиме над тим, щоб всі працівники у компанії отримували ринкову плату за працю.

Нагадаємо, восени 2018 року у філіях Національної суспільної телерадіокомпанії України стартує суспільно-політична програма «Виборчий округ», гостями якої будуть народні депутати України. Наразі у компанії формують команду для майбутнього проекту. 

Додамо, у квітні 2018 року працівникам Суспільного презентували новий штатний розпис зі збільшеними вдвічі окладами.

Фото: прес-служби НСТУ

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду