Редакція «UA:Донбас» в Краматорську переїхала в інше приміщення

Редакція «UA:Донбас» в Краматорську переїхала в інше приміщення

12:10,
7 Лютого 2018
3471

Редакція «UA:Донбас» в Краматорську переїхала в інше приміщення

12:10,
7 Лютого 2018
3471
Редакція «UA:Донбас» в Краматорську переїхала в інше приміщення
Редакція «UA:Донбас» в Краматорську переїхала в інше приміщення
Нове орендоване приміщення знаходиться за адресою: м. Краматорськ, вул. Катеринича, 17.

Цю інформацію сайту «суспільне мовлення» підтвердив менеджер «UA:Донбас» Андрій Шаповалов.

«Ми орендували до кінця року приміщення для редакції майже на тих самих умовах, що й попереднє. Воно знаходиться також в центрі Краматорська. Редакція вже переїхала і наразі облаштовується. Ми підготували проект студії, сподіваюсь скоро її зробимо. Поки що використовуємо студію «Громадського телебачення Донбасу» в Слов’янську. Донецька область представлена в ефірі «UA:Донбас», – сказав Андрій Шаповалов.

Нагадаємо, 7 листопада в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців зареєстровані зміни щодо назви Луганської та Донецької філій Національної суспільної телерадіокомпанії України, які об’єдналися і стали «UA: Донбас». Адміністративно «UA: Донбас» об’єднує телеканали «До ТеБе» Донецької філії Національної суспільної телерадіокомпанії України, головна редакція якого знаходиться у Краматорську, і ЛОТ Луганської філії НСТУ, який розташований у Севєродонецьку.

15 січня 2018 року телеканал «UA: Донбас» розпочав супутникове мовлення. Наразі телеканал мовить у тестовому режимі. Створено новий сайт «UA: Донбас».

Нагадаємо, попередній керівник Донецької філії «До ТеБе» Ілля Суздаєв очолив новий комунальний канал Донеччини, який зареєстрували на ту ж адресу, де розміщувалася редакція Суспільного мовлення (орендоване приміщення колишнього книжкового магазину в центрі Краматорська). Донецька обласна військово-цивільна адміністрація (ОВЦА) на чолі з Павлом Жебрівським на базі комунального підприємства Донецької обласної ради «Регіональна телерадіокомпанія “Регіон-Донбас”» створює супутниковий телеканал ДTV (або «Донеччина-TV»). Запуск мовлення цього каналу планувався вже в січні-лютому 2018 року.

Нагадаємо, Андрія Шаповалова обрано менеджером «UA: Донбас» у грудні 2017-го. До того він був директором виконавчим Луганської філії ПАТ «НСТУ».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду