Tvorchi для «Євробачення-2023» змінять пісню, номер і костюми

Tvorchi для «Євробачення-2023» змінять пісню, номер і костюми

14:01,
27 Грудня 2022
17594

Tvorchi для «Євробачення-2023» змінять пісню, номер і костюми

14:01,
27 Грудня 2022
17594
Tvorchi для «Євробачення-2023» змінять пісню, номер і костюми
Tvorchi для «Євробачення-2023» змінять пісню, номер і костюми
Учасник гурту Tvorchi Андрій Гуцуляк: «Наша місія — дивувати. Якщо ми покажемо те саме, що вони можуть подивитися в Youtube, не буде того ефекту».

Переможці національного відбору на «Євробачення-2023» гурт Tvorchi внесуть зміни у конкурсну пісню Heart Of Steel, зроблять нове шоу і підготують нові костюми.

Про це учасники гурту Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні розповіли в ексклюзивному інтерв'ю в ефірі шоу «Вікенд Нової Музики» на радіо «Промінь».

«Для нас перемога стала приємним шоком. І ми відчуваємо величезну вдячність кожному, хто проголосував за нас. Для нас це велика відповідальність — представити у майбутньому Україну гідно. Ми будемо працювати, щоб зробити пісню, номер і костюми кращими. Ми зрозуміли всю відповідальність, яка на нас і скільки всього потрібно зробити. Ми готові до цього і будемо це робити. Ми ті самі хлопці, які були вчора. Тільки зараз ми повинні показати всьому світові, які сталеві серця у всіх українців, які ми нескорені та незламні, що потрібно йти завжди вперед і усміхатися, щоб з нас брали приклад, більше тягнулися до нас і допомагали. 

Наша місія — дивувати. Якщо ми покажемо те саме, що вони можуть подивитися в Youtube, не буде того ефекту. Тому ми зробимо ще кращий номер. Я думаю, що люди, які побачать це в Ліверпулі, скажуть: "Вау!"», — сказав Андрій Гуцуляк.

За словами Гуцуляка, слова будуть ті самі. Музиканти хочуть змінити приспів, щоб пісня стала потужнішою і сильнішою. 

Офіційного статусу представника України на «Євробаченні 20232 гурт Tvorchi набуде після підписання контракту з Суспільним Мовленням.

23 грудня гурт гурт Tvorchi видав мініальбом Heart Of Steel, на якому окрім сольних пісень є колаборація з реперкою Alyona Alyona.

Нагадаємо, 67-ий пісенний конкурс «Євробачення» відбудеться в травні 2023 року у Ліверпулі (Великій Британії) від імені України. Представниками від України за результатами голосування глядачів та журі став електронний гурт Tvorchi. Загалом, в «Євробаченні-2023» візьмуть участь 37 країн. 

Фото: Радіо «Промінь»

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду