«Говорять Черкаси» – 66 років Українському радіо «Рось»

«Говорять Черкаси» – 66 років Українському радіо «Рось»

15:00,
6 Лютого 2020
7585

«Говорять Черкаси» – 66 років Українському радіо «Рось»

15:00,
6 Лютого 2020
7585
«Говорять Черкаси» – 66 років Українському радіо «Рось»
«Говорять Черкаси» – 66 років Українському радіо «Рось»
З нагоди 66-річчя «Українського радіо. Рось» команда, яка сьогодні працює у радіоефірі, поділилася спогадами та святковими емоціями.

Стаття опублікована на сайті  «UA: Черкаси».

Своїми спогадами та святковими емоціями з нами поділились ті, хто зараз працює у радіоефірі UA: Українське радіо «Рось».

Марина Денисенко, редакторка

«На обласне радіо Черкаської ОДТРК я прийшла студенткою. Це був 2002 рік. Все розпочалося з університетської практики, коли я закохалася в радіо з першого погляду. Закоханість переросла в любов до своєї професії й людей, які оточують. І так, в любові, я працюю на UA: Українське радіо «Рось» і донині. Це моє життя. З експромтами, радощами, хвилюваннями - наповнене енергією і бажанням тут працювати».

Костянтин Доброцький, звукорежисер

«Життя пов’язало мене з радіо ще у 1993 році, коли я потрапив до військ зв’язку української армії. Після армії — інститут, спеціальність «Радіотехніка». У 2014-му прийшов на радіо «Рось». Робота звукорежисера особлива тим, що від неї залежить якість запису, оформлення і подання програм в ефір. Звукорежисер на рівні з автором і ведучим дає програмам життя, а перед тим часто доводиться переслухати гігабайти різної музики. До речі, за час роботи на радіо мав приємність розповідати прогнози погоди і озвучувати ролики, джингли, вести програми (і на ТБ також)».

 

Олексій Юрін, редактор

«Прийшовши на ранкові проєкти, я почав прокидатися ледве на світ зазоріло. З того часу в мене спрацьовує внутрішній будильник, який підіймає мене рівно о 5 ранку, навіть у вихідні. Перед виходом у прямий етер, я навчився перемикатися. Неважливо скільки я спав, як себе почуваю, які перипетії у житті. Завжди налаштовую себе на позитивний, бадьорий настрій, адже з «Першим зранку» прокидається багато людей по всій області».

Олена Олександрова, редакторка

«Робота на радіо змінила моє життя і це варто визнати, хоча б тому, що змінилася я сама. Звісно, допомагати слухачеві бути першим у потоці інформації, створювати настрій та запрошувати у радіоподорожі – це окремий вид задоволення. Разом з тим, це відчуття великої відповідальності і заклик до самовдосконалення, тому, особисто мені, радіо допомогло налаштуватися на самовдосконалення і творчі пошуки. Знайомство з цікавими людьми та спілкування з талановитими колегами – це щоденне відкриття, наскільки великим і яскравим є світ в якому ми живемо».

 

Альона Волошин, редакторка

«Вперше про специфіку роботи Обласного радіо «Рось» дізналася під час курсу раодіожурналістики в університеті. Саме тоді зрозуміла, що хочу бути частиною радіородини та працювати на радіо. Добре, що бажання в нашому житті здійснюються... і з 2013 року я з Обласним радіо, а воно зі мною. Любов до своєї роботи, безліч людських історій та щоденний розвиток раз і назавжди змінили моє життя. Втім, скільки б років не минало, а радіо в моєму серці буде завжди».

 

Мар’яна Ободовська, керівниця творчої групи програм радіо

«Найбільше задоволення від роботи на радіо, я отримую тоді, коли спілкуюся зі слухачами: коли чую їхню зацікавленість темами, які ми порушуємо, коли вони звертаються до нас зі своїми історіями, коли дзвонять в ефір і поза ефіром, коли кажуть нам про наші огріхи та дякують за роботу. В цей час я відчуваю, що ми об’єднані хвилями Українського радіо «Рось».

Нагадаємо, чути UA: Українське радіо «Рось» можна слухати і онлайн, на сайті філії Суспільного у Черкасах.

Джерело: сайт ck.suspilne.media

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду