Затверджено статут «Укртелефільм»

Затверджено статут «Укртелефільм»

12:06,
16 Серпня 2017
3228

Затверджено статут «Укртелефільм»

12:06,
16 Серпня 2017
3228
Затверджено статут «Укртелефільм»
Затверджено статут «Укртелефільм»
11 серпня 2017 року голова Держкомтелерадіо Олег Налиайко затвердив нову редакцію Статуту державного спеціалізованого підприємства «Укртелефільм» (код ЄДРПОУ - 35524710).

«Наказую: затвердити Статут Державного спеціалізованого підприємства «Укртелефільм» (код ЄДРПОУ - 35524710 ) (нова редакція)», – йдеться у наказі, підписаному Олегом Наливайком, який опублікований на сайті Держкомтелерадіо.

Відповідно до наказу Держкомтелерадіо генеральному директору ДСП «Укртелефільм» Василю Біленькому необхідно забезпечити державну реєстрацію Статуту ДСП «Укртелефільм» в установленому порядку.

Контроль за виконанням наказу поклали на заступника голови Держкомтелерадіо Миколу Білоуса. 

ДСП «Укртелефільм» засноване на державній власності і належить до сфери управління Держкомтелерадіо. Воно знаходиться (не плутати з ДП “Українська студія телевізійних фільмів “Укртелефільм”- прим.) за адресою: Київ, і є правонаступником усіх прав і обов'язків державного підприємства «Дослідне конструкторсько-технологічне бюро «Фотон», повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

ДСП «Укртелефільм» і ДП «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм» – це різні підприємства, які знаходяться за різними адресами, не співпрацювали і не мають спільних проектів.  Олег Наливайко затвердив статут ДСП «Укртелефільм» у зв’язку з підготовкою до роздержавлення підприємства. 

Основними напрямками діяльності підприємства є створення, організація виробництва науково-популярних, науково-виробничих, виробничо-практичних, навчальних, громадсько-політичних, довідкових, літературно-художніх, рекламних телевізійних програм, телевізійних фільмів на замовлення, за державним контрактом, державним замовленням, національними, регіональними та власними тематичними програмами, які розраховані на масового глядача; проведення фестивалів, конкурсів, а також з'їздів, форумів, конгресів, семінарів (кіно-, теле-, музичних, фольклорних) тощо.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду