«UA: Перший» і радіо «Промінь» транслюватимуть другий етап Кубка світу з біатлону

«UA: Перший» і радіо «Промінь» транслюватимуть другий етап Кубка світу з біатлону

14:41,
1 Грудня 2021
3049

«UA: Перший» і радіо «Промінь» транслюватимуть другий етап Кубка світу з біатлону

14:41,
1 Грудня 2021
3049
«UA: Перший» і радіо «Промінь» транслюватимуть другий етап Кубка світу з біатлону
«UA: Перший» і радіо «Промінь» транслюватимуть другий етап Кубка світу з біатлону
5 грудня «UA: Перший» покаже студійний передолімпійський проєкт «Дорога до Пекіна».

Із 2 по 5 грудня суспільний телеканал «UA: Перший», диджитал-платформа «Суспільне Спорт» та радіо «Промінь» транслюватимуть другий етап Кубка світу з біатлону, який відбудеться у шведському Естерсунді.

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Графік трансляцій на «UA: Першому» та «Суспільному Спорт»:

  • спринт, жінки — 2 грудня, 14:35;
  • спринт, чоловіки — 2 грудня, 17:20;
  • гонка переслідування, жінки — 4 грудня, 13:50;
  • естафета, чоловіки — 4 грудня, 16:00;
  • естафета, жінки — 5 грудня, 13:30;
  • гонка переслідування, чоловіки — 5 грудня, 16:10.

Радіо «Промінь» вестиме радіотрансляцію спринтерських перегонів о 14:35 та 17:20.

5 грудня о 17:15 «UA: Перший» покаже студійний передолімпійський проєкт «Дорога до Пекіна» з ведучими Денисом Зерченком та Дмитром Лазуткіним. У програмі покажуть ексклюзивні сюжети з Естерсунда, де працюють журналісти Суспільного, та проаналізують виступи збірної України на другому етапі.

На другому етапі склад збірної України зазнає змін. Головний тренер жіночої збірної Урош Велепець викликав Дар’ю Блашко, при цьому Ірина Петренко та Катерина Бех вирушать виступати на Кубок IBU. Також у жіночій команді заявлені Юлія Джима, Олена Білосюк, Валентина Семеренко, Віта Семеренко.

У чоловіків склад також зазнав змін. До команди приєдналися Артем Прима і Тарас Лесюк. Також у складі Дмитро Підручний, Богдан Цимбал, Антон Дудченко. Андрій Доценко та Денис Насико, які виступали на першому етапі, вирушать змагатися на Кубку IBU.

Нагадаємо, «UA: Перший» транслюватиме Кубок світу з біатлону 2021/2022 до 20 березня 2022 року, а також зимові Олімпійські ігри у Пекіні.

Щороку на «UA: Першому» трансляції змагань біатлону входять до найрейтинговішого контенту.

Суспільне отримало права на трансляцію чемпіонатів із біатлону до 2025–2026 року.

Фото: сайт biathlon.com.ua

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Інститут кореспондентства деградував
00:47 / 02.12.2021
Справедливості заради зазначу, що журналістська експертність деградує на всіх каналах, це дуже тривожно. Але на Суспільному набирають 20-річних жополизів з провінції, з низькою самооцінкою і такими ж низькими моральними якостями. Для них "працювать у самому Києві" це неабияке життєвє досягнення. Звісно, вони не будуть протирічити, сперечатися з редактором, з системою. Вони це зручні гвинтики системи. Треба набирати освічених, інтелектуальних, самодостатніх і моральних людей, начитаних, тоді і робота кореспондента і оператора буде професійною. Але це не про Суспільне, і майже ні про жоден український канал.
Аллес
16:33 / 01.12.2021
А корреспонденти Суспільного поїдуть туди лише для того, щоб на 30 секунд вийти в ефір для коротенького кострубатого інтерв'ю, яке ні по-журналістськи, ні по-операторський не будуть організовані. Що називається-тридцять секунд сорому і ми вільні.
М'яч забув
16:21 / 01.12.2021
що двадцять разів за репортаж глядачів будуть закликати "тримати кулачки за наших спортсменів".
м'яч круглий, поле прямокутне
16:16 / 01.12.2021
Знову від коментаторського верещанння тільки про секунди і тільки про найкращих українських спортсменів будуть в'янути вуха. Начеб-то не існуватимуть інші спортсмени. Весь світ буде вболівати тільки за українців. Буде від збудження давитись слиною і соплями автомат-коментатор. Не буде тільки про біатлон, про все, що з ним пов' язане
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду