Трансляцію 9-го етапу Кубка світу з біатлону скасували

Трансляцію 9-го етапу Кубка світу з біатлону скасували

10:47,
16 Березня 2020
1833

Трансляцію 9-го етапу Кубка світу з біатлону скасували

10:47,
16 Березня 2020
1833
Трансляцію 9-го етапу Кубка світу з біатлону скасували
Трансляцію 9-го етапу Кубка світу з біатлону скасували
«UA: Перший» і цифрова платформа «Суспільне Біатлон» не транслюватимуть останній 9-й етап Кубка світу з біатлону сезону 2019/2020 через скасування змагання.

Через поширення коронавірусу організатори скасували 9-й етап Кубка світу з біатлону сезону 2019/2020, який мав відбутися з 20 до 22 березня в Голменколлені (Норвегія).

Про це йдеться у заяві, розміщеній на сайті організаторів етапу в Голменколлені.

Організатори вирішили скасувати змагання за рекомендаціями місцевої влади.

Із заяви відомо, що9-й етап Кубка світу з біатлону не буде перенесений або відкладений на іншу дату. Отож 8-й етап у фінському Контіолахті стане завершальним у сезоні 2019/2020.

Продюсерка творчого об’єднання спортивних програм Суспільного Лариса Рябова зазначила, що повне скасування етапу відбувається вперше. Про це повідомив корпоративний сайт Суспільного. 

Нагадаємо, у Контіолахті (Фінляндія) скасували частину гонок восьмого етапу Кубка світу. З позицій безпеки влада заборонила присутність глядачів на стадіоні. 

14 березня закінчився сезон Кубка світу з біатлону-2019/20. Змагання повинні були відбутися у дев'ять етапів, але відбулося лише вісім. Переможцем загального заліку Кубка світу у чоловіків став норвежець Йоганнес Бо. У жінок трофей виграла італійка Італійка Вірер. «UA: Перший» і цифрова платформа «Суспільне Біатлон» наживо транслювали вісім етапів Кубка світу з біатлону.

Додамо, 13 березня у Будинку звукозапису Українського радіо концерт Мар'яни Савки та Ахтема Сеітаблаєва відбувся без глядачів. Організатори натомість провели радіоконцерт, який наживо транслювало радіо «Культура».

Фото: сайт biathlon.suspilne.media

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду