«Тиждень на Суспільному» вестиме Анна Чередниченко

«Тиждень на Суспільному» вестиме Анна Чередниченко

18:17,
26 Листопада 2021
4658

«Тиждень на Суспільному» вестиме Анна Чередниченко

18:17,
26 Листопада 2021
4658
«Тиждень на Суспільному» вестиме Анна Чередниченко
«Тиждень на Суспільному» вестиме Анна Чередниченко
Майже весь журналістський склад команди підсумкової програми новий.

Телеведуча Анна Чередниченко вестиме підсумкову інформаційно-аналітичну програму «Тиждень на Суспільному», яка виходитиме на «UA: Першому» щонеділі о 21:00.

Перший випуск уже цієї неділі, 28 листопада. Тривалість програми — 52 хвилини, повідомила пресслужба Суспільного.

«Це буде класичний формат “тижневика”, але у прочитанні Суспільного. Щоразу ми будемо підіймати теми, які не обов'язково відбулися саме на тижні, але при цьому вони на порядку денному. Про них постійно говорять, люди хочуть почути відповіді, й ці відповіді ми будемо шукати і давати у прямому ефірі разом з командою. У тижневику можна буде дізнатися більше, ніж зі стрічок на новинних сайтах. Ми будемо спілкуватися з експертами, ньюзмейкерами й, відповідно, знатимемо більше за інших», — сказала Анна Чередниченко.

За словами генеральної продюсерки інформаційного мовлення Ангеліни Карякіної, майже весь журналістський склад команди — новий.

Шеф-редактором «Тижня на Суспільному» став Петро Стебницький, який має досвід роботи у новинній журналістиці.

Нагадаємо, 21 листопада, на Хрещатику, 26 відбулося офіційне відкриття нового кросплатформового мультимедійного ньюзруму Суспільного – NewsHouse 2.0. Наразі новинарі готуються до переїзду у NewsHouse, налагоджують нові процеси.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Хто такий Павло?
17:22 / 30.11.2021
Юлію Мак-Гаффі з "досвідом роботи в новинній журналістиці" знаю, Олену Притулу з "досвідом роботи в новинній журналістиці" знаю, про Соломію Вітвіцьку з "досвідом" знаю, про Петра Стебницького вперше чую, це що за хрін? Черговий друг чи коханець?
Привіт
08:50 / 27.11.2021
Шеф-редактором «Тижня на Суспільному» став Петро Стебницький, який має досвід роботи у новинній журналістиці. А я маю досвід в балеті, то мені куди? Всіх більш-менш фахових людей в новинній журналістиці добре знають, а тут же «має досвід», який саме? Де ви їх всіх берете? Аааа то ж ясно, своїм можна приписати будь який досвід
newusrum 2,0
19:08 / 26.11.2021
А чому весь склад новий? Що, Аласанії мало було сім років, щоб сформувати сильну команду? Що, лайно весь час набирали?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду