Олена Ремовська вестиме на «UA: Першому» батл-шоу «Полюси»

Олена Ремовська вестиме на «UA: Першому» батл-шоу «Полюси»

11:50,
19 Жовтня 2021
4496

Олена Ремовська вестиме на «UA: Першому» батл-шоу «Полюси»

11:50,
19 Жовтня 2021
4496
Олена Ремовська вестиме на «UA: Першому» батл-шоу «Полюси»
Олена Ремовська вестиме на «UA: Першому» батл-шоу «Полюси»
Програма виходите з вівторка по четвер.

26 жовтня на суспільному телеканалі «UA: Перший» відбудеться прем’єра батл-шоу «Полюси», ведучою якого стане Олена Ремовська.

Програма виходитиме о 22:00 із вівторка по четвер тривалістю до години. Про це «Детектору медіа» сказав член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України, відповідальний за платформу телебачення, Ярослав Лодигін.

Наразі невідомо, кого зі спікерів запросять на перші ефіри. Як зазначив пан Лодигін, це буде залежати від ситуації, оскільки мета програми стати рингом для словесної сутички між двома впливовими політиками чи експертами з полярними погляди на одну актуальну тему. 

Нагадаємо, Олена Ремовська співпрацює з Радіо Свобода з 2009 року. Вона – авторка «Крим.Реалії» і ведуча програм «Радіо Крим.Реалії». Була ведучою програм «Ваша Свобода», «Суботнє інтерв'ю» та «Культфронт». Запустила такі проєкти, як «Радіо Донбас.Реалії» і «Деталі». Авторка книги «Говорить Радіо Свобода: історія Української редакції» (2014). Дослідниця історії редакції. Лауреат премії «Честь професії» у номінації «Найкраще новинне висвітлення резонансної події» (2020).

Додамо, 20 вересня на «UA: Першому» відбулася прем’єра прямоефірних щоденних проєктів «Прозоро: про актуальне» і «Прозоро: про головне».

«Прозоро: про актуальне» виходитиме щобудня о 13:13 відразу після випуску новин. В ефірі обговорюватимуться дві ключові події поточного дня. Для глядачів працюватимуть по черзі ведучі Ігор Шавро та Анатолій Єрема.

«Прозоро: про головне» виходитиме щобудня з 17:00 до 18:00. У програмі підбиватимуть підсумки інформаційного дня та обговорюватимуть його найголовнішу подію. В студії працюватимуть по черзі ведучі Інна Неродик та Роман Сухан

Фото: Іван Любиш-Кірдей, фейсбук Олени Ремовської

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Oldlady
09:43 / 21.10.2021
Назовите проще эту программу "Собачьи бои"
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду