За 4 дні hromadske.tv зібрало 27 тис. грн

12:54,
8 Серпня 2013
1892

За 4 дні hromadske.tv зібрало 27 тис. грн

12:54,
8 Серпня 2013
1892
За 4 дні hromadske.tv зібрало 27 тис. грн
Нещодавно проект громадського онлайн-телебачення hromadske.tv оголосив про старт збору добровільних пожертв для здійснення статутної діяльності. На сайті проекту з'явився відповідний розділ.

На сайті інтернет-мовника з'явилась кнопка «Твій внесок у громадське», за допомогою якої всі бажаючі можуть перевести кошти на запуск роботи «Громадського телебачення». На сайті вказано, що мінімальна сума, яку можна пожертвувати, складає 10 гривень.

На сторінці проекту у facebook повідомлялося про результати кампанії. За перший день було зібрано 2484 грн, за другий – 7034 грн, за третій – 24161 грн, а на четвертий день – 27181 грн, тобто більше ніж $3 тис. Про подальші успіхи поки не повідомлялося, хоча завершився вже десятий від початку.

Нагадаємо, «Громадське телебачення» (hromadske.tv) – проект інтернет-телебачення, який має намір розпочати мовлення з осені 2013 року. Проект ініційовано командою журналістів, до якої входять Роман Скрипін, Юлія Банкова, Дмитро Гнап, Мустафа Найєм, Сергій Андрушко, Данило Яневський, Богдан Кутєпов, Зураб Аласанія, Євген Глібовицький, Анастасія Станко, Наталія Гуменюк, Мар'яна Почтар, Андрій Сайчук, Роман Вінтонів, Андрій Баштовий та ін.

Джерело: hromadske.tv

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook/hromadsketv
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду