Роман Сухан став одним із ведучих «Теми дня» на «UA: Першому»

Роман Сухан став одним із ведучих «Теми дня» на «UA: Першому»

15:07,
29 Квітня 2020
3239

Роман Сухан став одним із ведучих «Теми дня» на «UA: Першому»

15:07,
29 Квітня 2020
3239
Роман Сухан став одним із ведучих «Теми дня» на «UA: Першому»
Роман Сухан став одним із ведучих «Теми дня» на «UA: Першому»
Із початку квітня ведучий Роман Сухан на «UA: Першому» веде суспільно-політичну програму «Тема дня». Він потижнево чергується з Ольгою Сніцарчук та Даркою Гірною, вів ефіри з 6 по 10 квітня та веде з 27 квітня по 1 травня. Також наприкінці березня Роман Сухан став одним із ведучих марафону «На карантині» на Суспільному.

Про роботу в «Темі дня» і під час марафону Роман Сухан сказав у коментарі сайту «Детектор суспільного мовлення».

«Я з жовтня 2019 року став випусковим редактором "Теми дня", але час від часу заміняв ведучих новин або проводив спецефіри, як то коли збили літак і повертали тіла. А коли в січні "Тема дня" перейшла в підпорядкування Суспільних студій, то в нас стало 4 ведучих (Роман Сухан, Ольга Сніцарчук, Дарка Гірна, Інна Москвіна – Ред.) І ми всі взаємозамінні, працюємо чи то на марафон чи то в "Тему дня"», – зазначив Роман Сухан.

Із запуском марафону Роман Сухан вийшов в ефір у ролі ведучого і тепер тиждень веде марафон у денному слоті, а тиждень – «Тему дня» у вечірньому слоті.

За його словами, наразі викристалізовується формат Суспільних студій, можливо, в майбутньому на різні проєкти будуть окремі ведучі.

«Суспільна студія – це в першу чершу Творче обєднання, яке зараз видає марафон "На карантині" і "Тему дня". А вже потім це фізична студія, яка фактично готова як набір декорацій. Йде робота по наповненню додатковою технікою», – сказав Роман Сухан.

Ведучий зазначив, що поки Суспільну студію оснащують технічно, марафон і «Тема дня» виходять у старій студії.

«Ми відшліфовуємо роботу команди, експериментуємо з форматом, з формами, знайомимося між собою. У нас багато нових людей, хочеться, щоб кожен знайшов своє місце. Сподіваюсь, у нову студію ми увійдемо вже абсолютно злагодженою командою», – додав Роман Сухан.  

Варто зазначити, що із приходом Романа Сухана у команду «Теми дня» на Суспільному у програмі почали використовувати різне відео та сюжети журналістів. До того, це  була по суті була радіопрограма, сказала в інтерв’ю «Детектору суспільного мовлення» ведуча Ольга Сніцарчук.

19 березня  на Суспільному (на телеканалі «UA: Перший», регіональних каналах Суспільного і в соціальних мережах) стартував марафон  «На карантині». Одним із ведучих став Роман Сухан

Яке писав «Детектор медіа», в телецентрі «Олівець» з осені 2019 року будують прямоефірну Суспільну студію за фінансової підтримки BBC Media Action. НСТУ з власного бюджету закуповує для студії світло, техніку та екрани. Наразі компанія провела тендери і підписала договори щодо постачання екранів і всіх супутніх до них матеріалів. На це НСТУ витратить понад 6,5 мільйони гривень (дві закупки екранів для різних студій на 3 076 064,16 грн і 1 920 525 грн  і медіа-серверів  на 1 653 008 грн).

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
reabece
16:13 / 12.06.2023
buy propecia 1 mg online safely Eligible patients were postmenopausal women with histologically proven, operable, invasive breast cancer who had completed primary surgery and radiotherapy or chemotherapy when given
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду