НСТУ закупила систему екранів для «Суспільної студії» на 3 мільйони гривень

НСТУ закупила систему екранів для «Суспільної студії» на 3 мільйони гривень

17:01,
16 Квітня 2020
3282

НСТУ закупила систему екранів для «Суспільної студії» на 3 мільйони гривень

17:01,
16 Квітня 2020
3282
НСТУ закупила систему екранів для «Суспільної студії» на 3 мільйони гривень
НСТУ закупила систему екранів для «Суспільної студії» на 3 мільйони гривень
14 квітня голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія та заступник директора ТОВ «Оптівіжн» Олександр Мовчанюк підписали договір поставки спеціалізованого мультимедійного обладнання (системи екранів) для нової «Суспільної студії» на суму 3 076 064,16 гривень.

Про це йдеться на сайті «Прозорро».

Система екранів буде слугувати інтерактивною частиною знімальних майданчиків «Новини», «Спорт», «Ранок-1» і «Ранок-2».

Строк поставки обладнання: 45 календарних днів з моменту підписання договору.

«Загальна вартість товару за цим договором становить – 3 076 064 (три мільйони сімдесят шість тисяч шістдесят чотири) грн 16 коп., у т.ч. ПДВ (20%) - 512 677 (п'ятсот дванадцять тисяч шістсот сімдесят сім) грн 36 коп. за рахунок Державного бюджету України», – зазначено у договорі.

Мультимедійна система екранів з усіма комплектуючими та супутнім обладнанням має об'єднуватись в одну логічну систему для прецизійного керування параметрами кольору, швидкості зміни кадрів та іншими параметрами за допомогою відповідної відтворювальної апаратури, йдеться у договорі.

Серед обладнання є монітор Samsung LH32DMEPLGC/RU рідкокристалічний дисплей (30 шт.), монітор Samsung LH55UDEBLBB/CI рідкокристалічний дисплей (17 шт.), монітор Samsung LH46UDEBLBB/C1 рідкокристалічний дисплей (11 шт.), кріплення на стіну Samsung WMN46VD/EN (25 шт.), кріплення на стіну Samsung WMN55VD/EN (27 шт.) і кронштейн K.SL WM227T (6 шт).

НСТУ оголосила тендер 19 березня 2020 року. У ньому взяли участь два учасники: ТОВ «Оптіжін» з пропозицією 3 076 064,16 грн і ТОВ «Віжн Хаус» із пропозицією 3 105 362,22 грн.

Відомо, що у НСТУ з листопада 2019 року на базі творчого об’єднання суспільно-політичного мовлення розпочали створення проєкту «Суспільна студія». У ній відбуватимуться щоденні включення з регіонами.

Проєкт реалізовують за фінансової підтримки BBC Media Action. 

31 березня опублікували перше відео нової прямоефірної «Суспільної студії». На той час там не було  світла, екранів і техніки. У НСТУ хочуть закупити всю техніку з власного бюджету. Процес із закупкою затримується через арешт рахунків компанії. 

Фото: Володимир Шевчук, сайт corp.suspilne.media

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду