Стало відомо, хто потрапив у десятку лідерів нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2024»

Стало відомо, хто потрапив у десятку лідерів нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2024»

10:48,
2 Вересня 2024
693

Стало відомо, хто потрапив у десятку лідерів нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2024»

10:48,
2 Вересня 2024
693
Стало відомо, хто потрапив у десятку лідерів нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2024»
Стало відомо, хто потрапив у десятку лідерів нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2024»
Про це 1 вересня повідомили в третьому випуску музичного реаліті-шоу «Щоденники «Дитячого Євробачення».

Як повідомляє корпоративний сайт Суспільного, у цьому випуску юні артисти, які потрапили до лонглісту нацвідбору, демонстрували свої хореографічні навички, і саме іспит з хореографії став вирішальним для п’ятірки учасників. За допомогою хореографа Даніїла Демехіна та режисера і креативного продюсера нацвідбору Євгена Кота, діти готували групові виступи, демонструючи не лише вокальні, а й танцювальні здібності. 

Технічну майстерність та вміння передавати емоції через танець оцінювали Tayanna, Michelle Andrade та Євген Хмара.  Разом із ними за виступами стежили музична продюсерка нацвідбору Світлана Тарабарова та сонграйтер Євген Тріплов. 

Тож у результаті творчих змагань до  десятки лідерів нацвідбору ввійшли:

1. Анастасія Бєлібова. 13 років, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область.

2. Марія Близнюк. 9 років, м. Мукачево, Закарпатська область.

3. Ангеліна Глогусь. 12 років, м. Тернопіль.

4. Анна Дойна (Anna Doyna). 14 років, м. Київ.

5. Злата Іванів. 10 років, м. Одеса.

6. Вероніка Коган. 11 років, Харківська область.

7. Ілля Коновченко (ILKO). 12 років, родом з Харкова, тимчасово проживає у Швейцарії. 

8. Артем Котенко. 12 років, м. Охтирка, Сумська область.

9. Софія Нерсесян. 8 років, м. Київ.

10. Всеволод Скрима. 12 років, Запорізька область.

8 вересня о 17:30 на телеканалі «Суспільне Культура» та о 18:00 на ютуб-каналі «Євробачення Україна» відбудеться прем’єра четвертого випуску «Щоденників «Дитячого Євробачення». Юні виконавці пройдуть ще одне випробовування — живий виступ під акомпанемент. З десяти виконавців буде відібрано шість, які продовжать змагання за можливість представляти Україну на «Дитячому Євробаченні 2024» у Мадриді. Фінал національного відбору на «Дитяче Євробачення 2024» відбудеться у вересні у форматі телевізійного концерту.

 Нагадаємо, цьогоріч Суспільне мовлення отримало рекордні 309 заявок на участь у національному відборі на «Дитяче Євробачення 2024», 272 з них подали сольні виконавці. 15 юних виконавців увійшли до лонглісту нацвідбору.

«Дитяче Євробачення» цього року проходитиме в Мадриді (Іспанія) 16 листопада на арені Caja Mágica. Французький суспільний мовник France Télévisions як переможець торішнього конкурсу вирішив передати організацію «Дитячого Євробачення 2024» іспанському мовнику RTVE.

1 жовтня 2023 року у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні 2023» перемогу здобула наймолодша учасниця — дев’ятирічна Анастасія Димид. На «Дитячому Євробаченні 2023» Анастасія посіла п’яту сходинку. Загалом її пісня «Квітка» отримала 128 балів: 45 — від журі й 83 бали від глядачів, завдяки чому опинилася на третьому місці в телеголосуванні.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду