Дитячий ютуб-канал «Бробакс» покаже мультсеріал «Їжачок»

Дитячий ютуб-канал «Бробакс» покаже мультсеріал «Їжачок»

13:48,
27 Червня 2024
767

Дитячий ютуб-канал «Бробакс» покаже мультсеріал «Їжачок»

13:48,
27 Червня 2024
767
Дитячий ютуб-канал «Бробакс» покаже мультсеріал «Їжачок»
Дитячий ютуб-канал «Бробакс» покаже мультсеріал «Їжачок»
Мультсеріал від данського суспільного мовника DR демонструватиметься в Україні вперше.

З 1 липня на ютуб-каналі «Бробакс» двічі на тиждень з’являтимуться нові серії мультсеріалу «Їжачок».

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Маленькі глядачі щовівторка та щосуботи матимуть змогу спостерігати за пригодами допитливого їжачка та його друзів — розумної сови Рут, зухвалого динозаврика Тромле і маленького сміливого хробачка Орма.

Мультсеріал «Їжачок» розрахований на найменшу вікову категорію — дітей від одного до трьох років. Починаючи з липня до грудня включно вийде 49 серій відомого данського мультсеріалу.

За словами керівниці редакції дитячого та підліткового мовлення дирекції цифрових платформ Суспільного Юлії Дичук, молодша аудиторія мовника завдяки співпраці Суспільного з DR побачить якісний контент світового рівня.

«Наразі триває процес адаптації ще одного проєкту від Данського суспільного мовника DR, який згодом буде також доступний на ютуб-каналі “Бробакс”», — зазначила Юлія Дичук.

У мультфільмі, крім головних персонажів, є ще один герой, якого не видно — це закадровий голос ведучого. Він постійно розмовляє з їжачком і підказує йому, що робити в різних життєвих ситуаціях.

Данський суспільний мовник DR пропонує найменшому глядачеві свій бренд під назвою «Minisjang», який демонструє дітям безпечний світ, сповнений музики, веселощів та навчання. У створенні своїх мультиків та героїв він поділяє дитячий ентузіазм навіть до найменших дрібниць.

Нагадаємо, Суспільне мовлення в січні 2024 року підписало угоду про дистрибуцію 52 епізодів мультфільму «Simon» («Сімон») на території України.  Таку можливість безоплатно надали французький суспільний мовник France TV та компанія GO-N Productions. З 16 квітня мультфільм доступний до перегляду на дитячому ютуб-каналі «Бробакс». На телеканалі «Суспільне Культура» нові серії транслюються щоранку з 29 квітня.

Фото: Суспільне 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду