Суспільне та Megogo транслюють Чемпіонат Європи з футболу УЄФА 2024 року

Суспільне та Megogo транслюють Чемпіонат Європи з футболу УЄФА 2024 року

14:46,
15 Червня 2024
9071

Суспільне та Megogo транслюють Чемпіонат Європи з футболу УЄФА 2024 року

14:46,
15 Червня 2024
9071
Суспільне та Megogo транслюють Чемпіонат Європи з футболу УЄФА 2024 року
Суспільне та Megogo транслюють Чемпіонат Європи з футболу УЄФА 2024 року
Матчі чемпіонату, який розпочався 14 червня у Німеччині, транслюють місцеві канали Суспільного у цифровому ефірі T2, кабельні мережі та IPTV , а в інтернеті ексклюзивно медіасервіс Megogo.

Матчі за участі збірної України також транслюватиме радіо «Промінь».

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

На стадії групового етапу місцеві телеканали Суспільного мовлення покажуть 13 матчів (включно з трьома матчами збірної України). Медіасервіс Megogo як офіційний мовник УЄФА ЄВРО – 2024 покаже всі матчі турніру. 

На місцевих каналах Суспільного глядачі також побачать експертні студії напередодні та після матчів збірної України. Ведучі у студії Юлія Пазенко, Олексій Мандзій, Віталій Волочай долучатимуть до ефіру експертів. На матчах збірної України працюватиме Сергій Захарченко, який братиме ексклюзивні коментарі гравців і тренерів збірної України.

Графік трансляцій матчів першого туру групового етапу

15червня, 16:00 — Угорщина – Швейцарія;

16червня, 19:00 — Словенія – Данія;

17 червня, 16:00 — Румунія – Україна (також на радіо «Промінь»);

18 червня, 19:00 — Туреччина – Грузія.

Збірна України виступатиме у квартеті E разом зі збірними Бельгії Словаччини та Румунії. Свої матчі українці проводитимуть у Мюнхені, Дюссельдорфі та Штутгарті.

Зазначають, що Суспільне мовлення є партнером медіасервісу Megogo, який є офіційним мовником Євро – 2024 в Україні. Розподілення трансляцій матчів плей-оф відбудеться під час самого турніру.

Нагадаємо, офіційним транслятором матчів збірної України з хокею стане «Суспільне Спорт». Матчі збірної України з хокею у відборі на Олімпійські ігри 2026 року та на Чемпіонат світу 2024 року транслюватимуться на телеканалі та сайті «Суспільне Спорт».

 29 листопада 2023 року відбувся запуск телеканалу «Суспільне Спорт». Телеканал можна  дивитись на супутниковому телебаченні, а також у мережах OTT-платформ.

У жовтні 2023 року Олексій Мандзій став членом Європейської мовної спілки. Коментуючи подію, він сказав, що для нього це можливість глибше інтегруватись у велику спортивну спільноту, разом визначати пріоритети і працювати над трендами.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду