Новий подкаст «Футбольне Євро-2024» звучатиме на радіо «Промінь»

Новий подкаст «Футбольне Євро-2024» звучатиме на радіо «Промінь»

15:37,
16 Травня 2024
918

Новий подкаст «Футбольне Євро-2024» звучатиме на радіо «Промінь»

15:37,
16 Травня 2024
918
Новий подкаст «Футбольне Євро-2024» звучатиме на радіо «Промінь»
Новий подкаст «Футбольне Євро-2024» звучатиме на радіо «Промінь»
Він міститиме вісім епізодів тривалістю 15-16 хвилин та розповідатиме слухачам про перебіг Чемпіонату Європи з футболу.

Подкаст «Футбольне Євро-2024» на радіо «Промінь» стартує 20 травня, на подкастингових платформах епізоди виходитимуть щопонеділка та щочетверга.

За повідомленням корпоративного сайту Суспільного, подкаст вестимуть коментатори Костянтин Дульцев, Вадим Власенко і єдина в Україні жінка — футбольна коментаторка Галина Вініченко.

Ведучий нового подкасту «Футбольне Євро-2024» і керівник спортивної редакції на радіо «Промінь» Костянтин Дульцев розповів, що слухачі матимуть змогу дізнатись усю інформацію про Чемпіонат Європи з футболу, зокрема про те, «які національні збірні будуть змагатися за головний трофей, очікування від команд, історія їх минулих виступів, кого вважають фаворитами, кому пощастило з групою, а кому доведеться докласти неймовірних зусиль для виходу в плейоф».

В ефірі радіо «Промінь» ведучі протягом дня повідомлятимуть інформацію про футбольні команди та про трансляції матчів упродовж усього Чемпіонату Європи. Епізоди подкасту «Футбольне Євро-2024» виходитимуть на подкастингових платформах з 20 травня по 13 червня щопонеділка та щочетверга.

На радіо «Промінь» транслюватимуться матчі Чемпіонату Європи 2024, так само як це відбувалось протягом попередніх років — у 2012, 2016 і 2021-му.

Костянтин Дульцев зазначає, що підготовка ведучих до визначної спортивної події тривала пів року, з моменту завершення відбіркової кампанії в листопаді 2023-го.

«Увага до нинішнього Євро буде прикута через те, що там грає збірна України, причому вчетверте поспіль. В одному з епізодів ми розкажемо про історію виступів збірної України на минулих Євро. Спробуємо передати наші емоції від розчарувань, як це було у 2012 і 2016 роках, так і в якому ми стані були від чудового результату у 2021-му, коли збірна вийшла до чвертьфіналу», — прокоментував  Вадим Власенко.

Нагадаємо, матчі Чемпіонату Європи з футболу, який пройде в Німеччині з 14 червня до 14 липня 2024 року, транслюватимуться на місцевих каналах Суспільного.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду