alyona alyona & Jerry Heil поїхали на «Євробачення-2024» в Мальме

alyona alyona & Jerry Heil поїхали на «Євробачення-2024» в Мальме

09:17,
26 Квітня 2024
459

alyona alyona & Jerry Heil поїхали на «Євробачення-2024» в Мальме

09:17,
26 Квітня 2024
459
alyona alyona & Jerry Heil поїхали на «Євробачення-2024» в Мальме
alyona alyona & Jerry Heil поїхали на «Євробачення-2024» в Мальме
25 квітня потягом Eurovision Express представниці України на цьогорічному Пісенному конкурсі alyona alyona & Jerry Heil вирушили з Києва до Мальме.

За повідомленням корпоративного сайту Суспільного, артистки 27 квітня проведуть першу репетицію на головній сцені «Євробачення-2024» — стадіоні Malmö Arena. 

 Під час пресконференції, яка передувала від’їзду, alyona & Jerry Heil виконали конкурсну пісню «Teresa & Maria», а також оголосили про старт благодійного збору коштів «Мій голос відбудовує» спільно з платформою United24, Visa та Ощадбанком. Мета збору  — 10 000 000 гривен, ці кошти будуть спрямовані на відбудову Великокостромської гімназії в Дніпропетровській області, ліве крило якої було вщент зруйноване російськими військами 11 жовтня 2022 року. 

Представниці України на «Євробаченні-2024» зазначили, що цьогоріч вони мають відповідальну місію: не лише гідно представити країну на музичному конкурсі, а й допомогти зі збором коштів на відбудову Великокостромської гімназії.

 «Ми були дуже зворушені, коли отримали ключ від школи, і віримо, що заклик “Unlock the future for children” достукається до серця кожного, хто братиме участь в Євробаченні», — поділилися представниці України alyona alyona і Jerry Heil

Голова делегації України на «Євробаченні» Оксана Скибінська наголосила на тому, що вже втретє під час повномасштабного вторгнення Україна бере участь у пісенному конкурсі і щоразу представники України доносять до міжнародної аудиторії важливий для країни посил та соціальну місію.

 «Суспільне мовлення як мовник-учасник і транслятор “Євробачення” в Україні інформаційно підтримає збір, започаткований нашими учасницями. Попереду на українську делегацію чекають насичені два з половиною тижні, і ми закликаємо всіх українців донатити, стежити за подіями на платформах Суспільного мовлення та вболівати за наших представниць, яким зараз дуже важливо відчувати, що вся Україна стоїть за їхніми плечима», — зазначила Оксана Скибінська.

Стежити за розвитком подій Пісенного конкурсу глядачі можуть у серії влогів «Hallå, Євробачення!» на ютуб-каналі «Євробачення Україна».  

Нагадаємо, 4 лютого Україна обрала свого представника на Пісенному конкурсі «Євробачення-2024». Ним став дует alyona alyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria». Їм дали 10 балів члени журі та 11 балів глядачі, яких за переможниць проголосувало понад 700 тис.

68-й Пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме у травні 2024 року, зокрема 7 та 9 травня пройдуть півфінали, а 11 травня — гранд-фінал «Євробачення-2024».

За результатами жеребкування, яке проходило в Мальме, представник від України виступатиме 7 травня під номером 5.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Зважені та щасливі
17:07 / 28.04.2024
Переможе жирна альона, якщо провезла ковбаски до паски
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду