Суспільне оголосило мистецькі конкурси з виробництва трьох проєктів

Суспільне оголосило мистецькі конкурси з виробництва трьох проєктів

11:00,
29 Серпня 2023
1905

Суспільне оголосило мистецькі конкурси з виробництва трьох проєктів

11:00,
29 Серпня 2023
1905
Суспільне оголосило мистецькі конкурси з виробництва трьох проєктів
Суспільне оголосило мистецькі конкурси з виробництва трьох проєктів
Суспільне шукає виробників документального фільму про доступність, інформаційно-аналітичної програми про відновлення деокупованих громад та циклу експлейнерів про подолання корупції.

За повідомленням корпоративного сайту Суспільного, мистецькі конкурси оголошені 28 серпня і приймання заявок триватиме до 10 вересня.

Детальніше про кожен з проєктів, їх хронометраж та вартість можна ознайомитись на сайті мовника.

Мистецький конкурс на виробництво документального фільму з робочою назвою «Без перешкод»

Тема — боротьба депутата з інвалідністю за право виконувати свої обов’язки та впливати на публічні справи громади, зокрема в частині роботи над доступністю.

Фільм розповідає про активіста з інвалідністю Івана Космину, який проживає в селищі Гусятин на Тернопільщині і є депутатом селищної ради. Чоловік не може потрапити в сесійну залу, яка розташована на третьому поверсі, бо пересувається на колісному кріслі, а приміщення не є інклюзивним. Проєкт містить коментарі правоохоронців, юристів, депутатів селищної ради, чиновників та громадських активістів. 

Хронометраж фільму — 52 хвилини. Вартість робіт з урахуванням усіх податків та зборів — 1 136 700 гривень. 

За посиланням — технічні вимоги до матеріалів. Деталі відбору та лінк на форму реєстрації — в оголошенні. Електронна скринька для запитань щодо умов проведення конкурсу: z.byndas@suspilne.media.

Мистецький конкурс на виробництво інформаційно-аналітичної програми з робочою назвою «Відновлення зараз»

Це чотири 26-хвилинні інформаційно-публіцистичні програми про відновлення деокупованих громад із залученням представників місцевого самоврядування, активістів, громадських та міжнародних організацій, медійників. Вартість робіт з урахуванням усіх податків та зборів — 2 400 000 гривень. 

За посиланням — технічні вимоги до матеріалів. Деталі про відбір та лінк на форму реєстрації — в оголошенні. Електронна скринька для запитань щодо умов конкурсу: o.kyrylenko@suspilne.media.


Мистецький конкурс на виробництво циклу експлейнерів з робочою назвою «Попередити корупцію просто»

Експлейнери про протидію побутовій корупції — це освітня соціальна кампанія, яка надаватиме чітку експертну інструкцію, що має робити людина, якщо від неї вимагають хабар (наприклад, у лікарні за платну палату, пологи, проведення операції). Цикл двохвилинних експлейнерів складатиметься з 15 епізодів про корупційні випадки в медицині, освіті та сфері адмінпослуг. Згідно з умовами мистецького конкурсу, крім експлейнерів, будуть створені друковані поліграфічні матеріали та проведено фокус-групове дослідження. Граничний ліміт фінансування проєкту сукупно становить 1 180 000 гривень з урахуванням всіх податків і зборів. 

За посиланням — технічні вимоги до матеріалів. Деталі конкурсу та форма реєстрації для участі — в оголошенні. Електронна скринька для запитань щодо умов відбору: iryna.pervysheva@gmail.com.

Нагадаємо, до 31 серпня триває конкурс на виробництво документального фільму, приуроченого до 130-ї річниці з дня народження видатного українського кінорежисера, драматурга й письменника Олександра Довженка.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
популярна динамічна документалістика зі значною естетичною складовою , здатна комунікувати сучасність
21:21 / 30.08.2023
"Проєкт містить коментарі правоохоронців, юристів, депутатів селищної ради, чиновників та громадських активістів. "От і все. Почнеться з голови що говорить-коментує,ще десяток подібних , і завершиться головою .Ні тобі вдумливого погляду відеокамери , ні режисерського ходу , ні редакторського тексту-жуйка пережована на 52 хвилитнт.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду