Щобудня на Суспільному дивіться новини з Криму

Щобудня на Суспільному дивіться новини з Криму

11:21,
14 Серпня 2023
2070

Щобудня на Суспільному дивіться новини з Криму

11:21,
14 Серпня 2023
2070
Щобудня на Суспільному дивіться новини з Криму
Щобудня на Суспільному дивіться новини з Криму
З 14 серпня о 20:53 на «Суспільне Крим», усіх місцевих каналах Суспільного мовлення й на каналі «Суспільне Новини» виходитимуть випуски новин про Крим. Команда Суспільного розповідатиме про головні події тимчасово окупованого півострова, історії людей та інсайди від інформаторів про реальну ситуацію.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

За словами продюсерки новин Криму Оксани Емінової, вони планують охопити всі аспекти життя кримчан: як соціальну та політичну тематику, так й історії людей, для яких Крим — це їхній дім. Вона також зазначає, що вечірні випуски стануть вичерпним та авторитетним джерелом інформації про те, що реально відбувається на півострові. 

«Ми розповімо про підготовку до деокупації, яка нині активізувалась, а також про майбутню реінтеграцію півострова. Розуміння та поінформованість щодо ситуації в Криму не тільки допомагають зберегти національну безпеку та цілісність, але й мають важливий вплив на майбутнє України та її громадян», — зазначає Оксана Емінова.

Журналісти проєкту спираються на власні джерела на території окупованого півострова, ті, що залишаються в Криму попри всі ризики і чиї імена з міркувань безпеки не розголошуються.

Як зазначає головна редакторка служби новин Суспільного мовлення Христина Гаврилюк, виробництво новин Криму було призупинено через повномасштабне вторгнення, а тепер повертається у «новому форматі — коротких змістовних дайджестів, які транслюватимуться на усіх місцевих каналах, аби максимально охопити аудиторії та актуалізувати кримську тематику».

На диджитал-платформах оперативні новини про Крим від команди Суспільного шукайте на сайті «Суспільне Новини», а також у соцмережах «Суспільне Крим»: телеграм-канал, фейсбук-сторінка, інстаграм-сторінка, ютуб-канал.

Нагадаємо, 12 серпня вийшов  черговий випуск токшоу «Кримське питання» на телеканалі й цифрових платформах «Суспільне Крим» та на всіх місцевих каналах Суспільного мовлення. У ньому, зокрема, міркували про те, як говорити про Крим зі світом і руйнувати російські наративи, а також що знають про корінні народи Криму в Україні та за кордоном? 

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
NONAME
12:17 / 14.08.2023
7 хвилин про Крим на каналі Новини, який замінить регіональні канали. Афігєть, як багато.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду