Суспільні мовники України та Словаччини  уклали угоду про співпрацю

Суспільні мовники України та Словаччини уклали угоду про співпрацю

12:33,
30 Березня 2023
2300

Суспільні мовники України та Словаччини уклали угоду про співпрацю

12:33,
30 Березня 2023
2300
Суспільні мовники України та Словаччини  уклали угоду про співпрацю
Суспільні мовники України та Словаччини  уклали угоду про співпрацю
Автори:
Мовники обмінюватимуться контентом та співпрацюватимуть в організації навчальних стажувань для редакторів.

28 березня у Братиславі генеральний директор радіо і телебачення Словаччини (RTVS) Любош Махай та член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Андрій Таранов уклали угоду про посилення співпраці.

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

За угодою медіакомпанії посилять співпрацю з обміну радіо- та телевізійним контентом, зокрема у сфері культури, документалістики, історії, соціальних питань, міжкультурного розмаїття та життя національних спільнот.

Суспільні мовники України й Словаччини домовилися співпрацювати в організації навчальних стажувань для редакторів, щоб удосконалювати їхні професійні навички і володіння словацькою та українською мовами.  

Андрій Таранов подякував словацьким колегам за багаторічне партнерство і підтримку й допомогу з перших днів повномасштабного вторгнення.

За словами Любоша Махая, співпраця суспільних медіа з різних країн є запорукою зміцнення культурної обізнаності, взаємоповаги, толерантності та взаєморозуміння на міжнародному рівні.

Нагадаємо, 27 березня на міжнародній конференції Radiodays Europe у Празі Національна суспільна телерадіокомпанія України та Чеське радіо уклали нову угоду про взаємну співпрацю.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду