Суспільне хоче реконструювати телецентр «Олівець»

Суспільне хоче реконструювати телецентр «Олівець»

14:24,
10 Червня 2022
3992

Суспільне хоче реконструювати телецентр «Олівець»

14:24,
10 Червня 2022
3992
Суспільне хоче реконструювати телецентр «Олівець»
Суспільне хоче реконструювати телецентр «Олівець»
Від початку війни телецентр у Києві закритий.

У Національній суспільній телерадіокомпанії України хочуть реконструювати телецентр «Олівець». Наразі там ніхто не працює.

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» сказав Андрій Таранов, член правління Суспільного, відповідальний за маркетинт.

«Телецентр «Олівець» із початку війни тимчасово закритий, йде мова про його реконструкцію у майбутньому. До повномасштабного вторгнення ми не планували переїжджати з телецентру, хотіли зробити ремонт на всіх поверхах, як у Veteran Hub, замовили вікна. Виявилося, що вони збереглися на складі під Києвом і ми можемо їх забрати», – розповів член правління Суспільного.

За його словами, коли 1 березня ракета влучила у телевежу, друга ракета, яка летіла, була, очевидно, націлена на телецентр.

«Тож зараз ми не розглядаємо роботу в "Олівці"», – додав Таранов.

Нагадаємо, 1 березня у Києві у районі Дорогожичів та Борщагівки намагалися підірвати телевежу. Мовлення у цифрі було призупинено.

На початку війни головний офіс Суспільного перенесли до Львова. Багато співробітників компанії, перебуваючи в інших містах, працювали з власних домівок або організовували інтернет, щоб працювати у сховищах. Наразі частина команди, зокрема топменеджери Суспільного, повернулися в Київ і працюють на Хрещатику.

Фото: пресслужби Суспільного

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Ват он
17:02 / 10.06.2022
"ВИЯВИЛОСЯ"!!! Уявіть собі ВИЯВИЛОСЯ, що вікна зберігаються на складі під Києвом!!! Це ж яку треба мати голову і розум, щоб виявити замовлені вікна!!! Тільки на першому так можуть.
NONAME
15:52 / 10.06.2022
Бляха, а не простіше знести той центр?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду