Андрій Таранов офіційно став членом правління Суспільного

Андрій Таранов офіційно став членом правління Суспільного

12:33,
1 Лютого 2022
4663

Андрій Таранов офіційно став членом правління Суспільного

12:33,
1 Лютого 2022
4663
Андрій Таранов офіційно став членом правління Суспільного
Андрій Таранов офіційно став членом правління Суспільного
З 1 лютого 2022-го він відповідає за маркетинг.

Із 1 лютого Андрій Таранов увійшов до складу правління Національної суспільної телерадіокомпанії України, підписавши контракт із головою наглядової ради Світланою Остапою на чотири роки.

Про це повідомляє пресслужба Суспільного.

Для Андрія Таранова сильний і незалежний Суспільний мовник — питання національної безпеки, а не професійних амбіцій.

Він має значний досвід консультанта з маркетингу та зв'язків із громадськістю. Закінчив факультет міжнародної інформації ІМВ Київського університету імені Тараса Шевченка, здобувши спеціальність «Зв'язки з громадськістю». Викладав курси маркетингових комунікацій та реклами в Інституті міжнародних відносин. 

У 2004-2005 роках працював консультантом з маркетингу та зв'язків із громадськістю на телеканалі СТБ. У 2005 році заснував незалежну експертну групу «Kwendi», яка надає консультаційні послуги з медіааудиту, маркетингу і стратегій для ЗМІ у Центральній Європі та Середній Азії. 

У 2015 році Андрія Таранова обрали депутатом Київської міської ради, а також він увійшов до складу постійної комісії Київради з питань культури, туризму та інформаційної політики. В листопаді 2019-го склав повноваження депутата Київради за власним бажанням. 

До складу правління Суспільного також входять: Тетяна КисельчукРодіон КочубейДмитро ХоркінЯрослав Лодигін та Дмитро Козлов.

Фото: Суспільне мовлення

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Працівники!
05:48 / 03.02.2022
Вважаю, ви зобов'язані зібрати кошти для голови Наглядової ради. Необхідні наступні спеціалісти: 1. Консультант з етикету 2. Стиліст 3. Візажист 4. Перукар.
ВК
13:31 / 02.02.2022
Судячи з одягу голови правління і голови НР цей контракт у спортзалі підписували?!
НР
11:54 / 02.02.2022
А премію йому не забудуть виписати?
Конвергентноe недофинансирование
01:00 / 02.02.2022
Тут сплошное недофинансирование, а они на зарплату в сотню тысяч раскошеливаются.
fynbnd
13:59 / 01.02.2022
ох и рожа! Все дерьмо уже с частных недоканалов пособирали, или еще есть?! Такое отребье, ничего общего с концепцией Общественного вещателя. СТБ - канал, где самые вонючие ток-шоу типа экстасенсов и т.д. И такие люди будут работать на ОБщественном. В приличных странах с таким послужным списком на Общественное не берут, особенно с говноразвлекательных каналов. Позор. Хлеболо Чернотыцкого - отдельная тема. Ужас, какой вонючий сброд.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду