Андрій Таранов: Аудиторія лінійного Суспільного телебачення зросла в багато разів

Андрій Таранов: Аудиторія лінійного Суспільного телебачення зросла в багато разів

12:22,
8 Травня 2023
1760

Андрій Таранов: Аудиторія лінійного Суспільного телебачення зросла в багато разів

12:22,
8 Травня 2023
1760
Андрій Таранов: Аудиторія лінійного Суспільного телебачення зросла в багато разів
Андрій Таранов: Аудиторія лінійного Суспільного телебачення зросла в багато разів
Член правління АТ «НСТУ» відповів «експертам медіаринку», які стверджують, що Суспільне — один телеканал з маленьким рейтингом.

У Суспільного більше семи мільйонів підписок на соціальних платформах та в месенджерах, найширше радіопокриття, аудиторія лінійного телебачення зросла в багато разів. Про це написав член правління Андрій Таранов на своїй сторінці у Facebook.

«У Суспільного більше 7 мільйонів підписок на усіх основних соціальних платформах та в месенджерах, найширше радіопокриття в найскладніших часом місцях, сайт у топ-20 новинного сегменту, ба навіть аудиторія лінійного ТБ зросла в багато разів.

Кожна важлива новина скоординовано виходить на двох ТБ-каналах, трьох радіомережах та десятках цифрових майданчиків, збираючи мільйони контактів, вчасно і зручно.

Європейська Медіа Спілка взяла в розповсюдження більше 600 наших репортажів з початку великої війни. Наші фото, відео і пости з соцмереж цитують Президент, Джоан Роулінг, Карл Більдт і багато хто з вас (шафка з Бородянки зроблена нашою фотокореспонденткою Єлизаветою Серватинською, раптом ви не в курсі)», — написав він.

Дослідження Gradus «Барометр довіри до новин»

За його словами, приблизно 40% населення по всій країні ще з літа 2022 року підтверджують, що не менше разу на тиждень контактують з новинами Суспільного мовлення, не менше 85% споживачів повністю або майже повністю довіряють новинам Суспільного.

«Все це з нульовими витратами на рекламу (на жаль) та нулем заголовків про мольфарів, тарологів та хороші-беттінги-які-спонсорують-освіту (на щастя). Намагаюся культивувати співчуття до людей, які одночасно називають себе "експертами медіаринку" і продовжують дискусію навколо тези "Суспільне=телеканал-УТ1-з-малюсінькою-часткою-де-дєньгі?"» — зазначив Андрій Таранов.

За його словами, у компанії під час війни є багато проблем, сумнівів та дискусій. Але є колеги, які не тільки критикують, а й допомагають ставати кращими. Андрій Таранов порадив почитати стратегію Суспільного мовлення, нещодавно затверджену наглядовою радою, і запросив до співпраці всіх, хто готовий допомогти її реалізовувати компетентною порадою, пропозиціями та ідеями.

Фото: Андрій Таранов / фейсбук

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Відділу кадрів
23:13 / 09.05.2023
Чого не придумаєш за понад 200 ДЕРЖАВНИХ тисяч зарплати в місяць під час війни.
Відділ кадрів
10:21 / 09.05.2023
Чого не придумаєш за понад 200 тисяч зарплати на місяць під час війни. Фантазери! Чергова маніпуляція!
Мок'юментарний серіал
10:10 / 09.05.2023
Хай подякує єдиним новинам, коли інші канали виступають в якості локомотивів і підвозять перший до глядача.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду