Наглядова рада НСТУ обрала Дмитра Козлова членом правління

Наглядова рада НСТУ обрала Дмитра Козлова членом правління

16:52,
29 Липня 2021
3223

Наглядова рада НСТУ обрала Дмитра Козлова членом правління

16:52,
29 Липня 2021
3223
Наглядова рада НСТУ обрала Дмитра Козлова членом правління
Наглядова рада НСТУ обрала Дмитра Козлова членом правління
Він відповідатиме за управління персоналом.

29 липня на черговому засіданні наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України обрала Дмитра Козлова членом правління АТ «НСТУ», відповідальним за управління персоналом.

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив секретар наглядової ради НСТУ Вадим Міський.

Дмитро Козлов обіймає посади виконавчого директора, співзасновника  громадського об’єднання «Асоціація професіоналів з управління персоналом  HR Forum» (2013 – на цей час), члена комісії з питань вищого корпусу державної служби, голови дисциплінарного комітету комісії Національного агентства України з питань державної служби (2020 – на цей час), директора, співзасновника ТОВ «Фокс енд волф Юкрейн» (HR Forum). До того він був директором із розвитку бізнесу у регіоні Центральна Азія та Кавказ, група компаній Smart Solutions, приватним підприємцем, директором ТОВ «Сан Уан Ейдженсі» та керував низкою інших товариств.

Із 2020 і до сьогодні – член громадської наглядової ради  Національного агентства України з питань державної служби. За освітою викладач англійської мови та психолог-практик, закінчив Дніпропетровський національний університет.

Найближчим часом голова наглядової ради Суспільного Світлана Остапа має підписати із новообраним членом правління Дмитром Козловим контракт на чотири роки. 

20 травня 2021 року наглядова рада Суспільного обрала членів правління. До складу нового правління увійшли Ярослав Лодигін, Дмитро Хоркін, Тетяна Кисельчук і Родіон Кочубей.

Додамо, у програмі розвитку НСТУ Микола Чернотицький зазначив, що розподіл функціональних повноважень між членами правління відбуватиметься за логікою збереження платформного розподілу та адміністративносервісних напрямів, що обслуговують ці платформи.

У своїй команді він запланував 6 членів правління: члена правління, відповідального за новини та онлайн-платформи (нею стала Тетяна Кисельчук), члена правління, відповідального за платформу радіо та аудіоконтент (Дмитро Хоркін), члена правління, відповідального за платформу телебачення (Ярослав Лодигін), члена правління, відповідального за операційну діяльність (Родіон Кочубей), члена правління, відповідального за стратегічний розвиток та комунікацію  (не обраний) і члена правління, відповідального за технічний, IT напрям та дистрибуцію. Після обрання головою правління Микола Чернотицький прийняв рішення, що шостий член правління має відповідати за управління персоналом. А відповідальний за технічний, IT напрям та дистрибуцію обійматиме нижчу посаду і не входитиме у правління.

Фото: сайт business.ua

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду