Розпочалося онлайн-голосування за склад нацжурі дитячого «Євробачення-2022»

Розпочалося онлайн-голосування за склад нацжурі дитячого «Євробачення-2022»

13:01,
28 Жовтня 2022
2143

Розпочалося онлайн-голосування за склад нацжурі дитячого «Євробачення-2022»

13:01,
28 Жовтня 2022
2143
Розпочалося онлайн-голосування за склад нацжурі дитячого «Євробачення-2022»
Розпочалося онлайн-голосування за склад нацжурі дитячого «Євробачення-2022»
До складу журі має увійти двоє представників від дітей і троє дорослих.

Відсьогодні, з 28 жовтня, до 2 листопада (включно) на сайті дитяче Євробачення триватиме голосування за кандидатів до складу національного журі дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2022», що проходитиме у Єревані.

Цього року вперше кожен охочий має змогу обрати, кого хоче побачити у журі, повідомили у пресслужбі Суспільного.

До складу національного журі мають увійти п’ять представників: двоє представників від дітей і троє дорослих представників, відповідно до правил голосування конкурсу.

Кожен зможе віддати свій голос за кандидата з двох вікових груп, яких обере зі списку у вкладці «Голосування за журі». Авторизуватися можна через Facebook і Gmail. Якщо проголосувати не вдалося, радимо спробувати в іншому браузері.   

Список кандидатів у національне журі:

Дорослі

  • Barleben 

Співак, фіналіст Національного відбору на Євробачення-2022. Брав участь у телешоу «Х-Фактор»  та «Голос країни». Співає у жанрі соул.

  • KHAYAT

Автор та композитор, срібний призер Національного відбору на Євробачення-2020. Представник нової української музичної індустрії.

  • MamaRika  

Співачка, авторка пісень, акторка і блогерка. Відома своїми хітами «Prolisky», «Maemo», «Сину». Учасниця «Фабрики зірок-3». Володарка музичних премій Top Hit Music Awards та Rap UA.

  • Віктор Байда

У складі україномовного інді-поп-гурту «Our Atlantic» вийшов у фінал Нацвідбору на Євробачення-2022. У складі гурту був лауреатом музичної премії  «Yuna» 2021 року, брав участь у музичних фестивалях «Faine Misto», «ZaxidFest», «Respublika Fest». 

  • Максим Нагорняк

Засновник і автор музичного медіа «Bezodnya Music», член журі премії «YUNA». У 2018 році створив перший в Україні ютуб-канал про українську музику.

  • Тетяна Піскарьова 

Заслужена артистка України. Співачка, композиторка, авторка пісень. Керівниця дитячої вокальної школи «Фабрика естради by Piskareva». Експертка «Євробачення» у 2011 році. Авторка і ведуча телеконцерту «Загадаю Миколаю» з Тетяною Піскарьовою.

  • Софія Роль

Співачка. У шоубізі з 6 років, у медіа — з 12-ти. Представниця України на дитячому пісенному конкурсі «Євробачення-2016». Представниця України на конкурсі «Sanremo Junior-2015». Ведуча програми «Щоденники дитячого Євробачення». 

  • Світлана Тарабарова

Співачка, композиторка й авторка пісень, музична продюсерка, акторка. Володарка національних музичних премій «Золота Жар-птиця» та «Пісня року».

Діти

  • DJ Polinka

Представниця команди DeluxeSound DJ's, учасниця фестивалю «Чорноморські ігри 2021». Влітку 2022-го записала серію Dj-сетів з укриттів Київщини для проєкту «У підземелля дитячий голос». У складі дуету «Софія Артеменко & DJ POLINKA» стала фіналісткою національного відбору на дитяче «Євробачення-2022».

  • Софія Артеменко

Співачка. Учасниця телешоу. Знялася у кліпі «Шум» із солісткою групи «Go_A» Катею Павленко для участі у благодійному марафоні «Save Ukraine-#Stop War». У складі дуету «Софія Артеменко & DJ POLINKA» стала фіналісткою національного відбору на дитяче «Євробачення-2022».

  • Анастасія Дорошенко

Відома за сценічним псевдонімом Nana Do. Минулого року була фіналісткою нацвідбору на дитяче «Євробачення». Вихованка Katapulta Art music school. Співає та грає на фортепіано. 

  • Єлизавета Петрук

Співачка, учасниця та переможниця всеукраїнських і міжнародних конкурсів та фестивалів. Фіналістка Нацвідбору на дитяче «Євробачення-2022» і дитяче «Євробачення-2021». 

  • Дар’я Реброва 

Співачка, фіналістка дитячого «Євробачення» 2022 року та дитячого «Євробачення» 2021 року. Переможниця і лауреатка багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів та фестивалів.

  • Діана Стасюк

Співачка, фіналістка Дитячого Євробачення 2022 року. Лауреатка й переможниця багатьох всеукраїнських міжнародних конкурсів та фестивалів. Вокалістка, ведуча й акторка театру, кіно та дубляжу.

За результатами голосування буде сформовано рейтинг кандидатів у журі. П'ятьом кандидатам, які наберуть найбільше голосів, запропонують підписати угоди, пов'язані з участю в національному журі. За правилами дитячого «Євробачення», склад журі публічно буде оголошено після проведення конкурсу.

Нагадаємо, ювілейний 20-й Дитячий пісенний конкурс «Євробачення» відбудеться 11 грудня в Єревані (Вірменія). Україну представить переможниця нацвідбору Злата Дзюнька. Традиційно на Дитячому Євробаченні можна голосувати за представника від України.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду