Ольга Сніцарчук пішла із Суспільного

Ольга Сніцарчук пішла із Суспільного

20:34,
11 Вересня 2021
3960

Ольга Сніцарчук пішла із Суспільного

20:34,
11 Вересня 2021
3960
Ольга Сніцарчук пішла із Суспільного
Ольга Сніцарчук пішла із Суспільного
Наразі в телеведучої немає планів щодо майбутніх проєктів і медіамайданчиків.

Ведуча «Суспільної студії» на телеканалі «UA: Перший» Ольга Сніцарчук звільнилася й поки не має планів, роззирається.

Про це вона написала у фейсбуку й підтвердила «Детектору медіа».

«Із середини серпня не працюю на Суспільному. Дякую, що продовжуєте слати анонси й цікавинки, але варто попіклуватися про оновлені контакти. Кумедних/фейспалмних історій не планую», – зазначила вона.

За словами ведучої, жодних планів вона наразі не має.

«Поки роззираюся. Лиш додам, що за час роботи старалася, щоби повз глядача Суспільного не пройшли справді важливі теми — від "вагнерівців" до виборів очільника "Мистецького Арсеналу", від Білорусі до подій в Афганістані, від розслідувань справ Революції гідності до обговорення нудних, але таких важливих засідань установ зі "страннимі абревіатурамі, коториє нікто не поймьот". Тож вдячна гостям, які долучалися до моїх прямих ефірів, і всім, хто допомагав із цим! Вірю, що це було не марно», поділилася Ольга Сніцарчук.

Нагадаємо, із вересня 2020 року Ольга Сніцарчук була ведучою вечірніх ефірів «Суспільної студії» на «UA: Першому». До того вона вела суспільно-політичну прямоефірну програму «Тема дня».

Восени 2021 року марафон «Суспільна студія», який виходив протягом року з нової Суспільної студії, розформують. Тепер замість нього буде три прямоефірні проєкти: «Прозоро: про актуальне»«Прозоро: про головне» й телепроєкт «Полюси». Наразі невідомо, коли точно їх запустять в ефір.

Фото: Максим Поліщук

Посилання за темою:

Ведуча Суспільної студії Ольга Сніцарчук: «"Ні" має бути твоїм улюбленим словом»

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Яна
22:48 / 13.09.2021
Как человек, уволившицся с Суспильного в Киеве заявляю о жестком буллинге в коллективе, в том числе и со стороны начальства, которое часто употребляет психоактивные вещества и ведет себя неадекватно, считая что если я работаю под его руководством, то об меня можно тушить окурки. Атмосфера очень токсичная, зарплаты мизерные, чтобы чего-то достичь, надо подставлять коллег и подлизываться к начальству. Надо быть молчаливым исполнителем приказов. Руководители бездарны, безответственны. Ни за что не отвечают, никаких решений не принимают. Они не лидеры, а случайные наемники, которым дали порулить. Интеллектуалов и людей с позиций уничтожают нещадно, давят и морально и финансово. Карьерного роста нет, да и некуда - все только закрывается. Технический уровень 50-летней давности, не знаю куда идут миллионы отдоноров. Но самая большая разруха - в головах. Люди не развиваются, не имеют вкуса, ничему не учатся, и даже молодые мыслят как пенсионеры. Начальство не решает даже самые острые вопросы. Со мной в паре работала редактор с психическими отклонениями и, разумеется, полностью профнепригодна - и никто ничего не предпринимал.
Відділ кадрів
09:40 / 13.09.2021
Кажуть,що реформа суспільного "дуже і дуже успішна". Чому ж тоді журналісти ( і не тільки) йдуть з суспільного? Не хочуть працювати в "успішній компанії"? Дивно дуже...
додолик
21:07 / 12.09.2021
А ви порахуйте скільки останнім часом народу втекло з Суспільного. А пика Чернотицького все кругліше і кругліше. І блищить все більше.
nn
11:35 / 12.09.2021
потому что там вся система создана так, чтоб все уходили. Крысятные коллективы, особенно после сокращений, жрет только Киев, его не тронуло, в отличие от регионов. И атмосфера везде крысятная. Технические дно, потому что-то приличное, или кто-то туда не пойдет. Все сделано на разрущение, а не на достойное развитие. Берут любое дерьмо с улицы, девальвируя тех, кто прикладывал усилия и развивался в профессии.
глядач
21:14 / 11.09.2021
Прикро... Чому люди йдуть з суспільного? Що не так? Навіщо розкидаються такими ведучими? Може тепер пан Чернотицький сам вестиме програми?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду