Місія Суспільного мотивувала працівників «Суспільного Харків» працювати по кілька діб без сну

Місія Суспільного мотивувала працівників «Суспільного Харків» працювати по кілька діб без сну

17:12,
1 Лютого 2023
2679

Місія Суспільного мотивувала працівників «Суспільного Харків» працювати по кілька діб без сну

17:12,
1 Лютого 2023
2679
Місія Суспільного мотивувала працівників «Суспільного Харків» працювати по кілька діб без сну
Місія Суспільного мотивувала працівників «Суспільного Харків» працювати по кілька діб без сну
Автори:
Слава Мавричев: Мати місію для медіа, як показало вторгнення, — це фундамент, на якому тримаються команда і всі процеси.

Шеф-редактор новин «Суспільне Харків» Слава Мавричев вважає, що місія Суспільного мотивувала його команду працювати по кілька діб без сну і саме завдяки місії усі члени команди залучені до роботи, від початку війни не було людей, які відійшли в сторону, не змогли працювати за таких умов.

Про це він розповів  1 лютого під час онлайн-зустрічі Клубу редакторів «На лінії вогню: досвіди медіа».

«Найцінніше, що ми мали — це місія, це те, що мотивувало людей. У Суспільного є місія —захищати свободи в Україні. Люди, які йшли працювати на Суспільне, поділяють цю місію. Кожен із членів команди розуміє, що просто зараз той час, коли ми маємо виконувати місію. Саме це тримало людей по кілька діб без сну і продовжувати працювати. Мати місію для медіа, як показало вторгнення, — це фундамент, на якому у подальшому тримаються команда і всі процеси», — поділився Мавричев.

Він розповів, що від першого дня війни і по сьогодні усі члени команди залучені у роботу, не було людей, які відійшли в сторону, не могли працювати за таких умов.

Для роботи на лінії зіткнення спочатку обрали двох найбільш стресостійких людей, які мали хоч невеликий досвід під час обстрілів. Ними стала лінійна продюсерка та шеф-редактор новин Слава Мавричев. Вони розуміли, як діяти, коли чули свист снаряду, що не треба бігти і тікати, а падати, розуміли, що перезарядити «Гради» потрібно 20 хвилин, тому мають 15 хвилин на зйомку між обстрілами.  За день вони знімали по 6 матеріалів, але не могли їх опрацювати. Колеги, які працювали в безпечних місцях, підхоплювали ці матеріали і адаптовували для різних платформ, де вони набирали сотні тисяч переглядів.

Нагадаємо, від початку війни працівники «Суспільного Харків» утворили корпункти у всіх районах Харкова у своїх укриттях. Це дозволило безперебійно працювати під постійними обстрілами. 

Фото: сайт corp.suspilne.media

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Одіозна членкиня
17:13 / 03.02.2023
На цьому сайті не обговорюють звільнення з Міноборони Дієва, колишнього за ступника Аласанії, який відкрито підтримував окупацію Криму, професійного освоювала бюджетів, під тиском громадськості? А, я забула, це ж сайт пропагандистки Лігачової
суспільник
08:57 / 03.02.2023
Яка там місія! Насмішили! Насправді їм начхати на людей!
Міссія-мессія
21:20 / 02.02.2023
Нова порція пропаганди для рабів Суспільного не змусила себе чекати. Ми - не вони. Комерційні ЗМІ - зло, а у нас - міссія. Дагонім і перегонім. Пятілєтка за чотири! Загниваючий Захід. Цінності важливіші за фах. Всі на автопробіг, наше політіческое кредо - "Всегда!" Автор, пиши ще, ти смішний
Діти лейтенанта Аласанії
20:02 / 02.02.2023
Дитинка з Харкова повинна розуміти про що говорить, чи про що пише Жук.
це точно!
19:53 / 02.02.2023
Такої місії, яку має суспільне, не має ніяке ЗМІ!!! МАВРИЧЕВ МОЛОДЧАГА!!!
Знайшли мазохістів
16:29 / 02.02.2023
Які готові менеджерський прокол сприймати як місію. Класика маніпуляції. В напружених умовах треба вводити розмінну роботу, щоб всі люди виспались, поїли, і платити додаткові гроші. Якщо цього нема, менеджер профнепридатний і потребує заміни.
Приехали
10:01 / 02.02.2023
Боже, поясніть хтось хлопчику, що це не ок, тим чим він вихваляється. якщо у вас про***об в організаторській системі, ви не вмієте розподіляти навантаження, а йому доводиться самому їздити на зйомки то у вас поганий менеджмент. і не треба це прикривати патріотизмом в стилі "ми робили те що мали робити".
вимагаю продовження
22:02 / 01.02.2023
сторітелінгу і присвоєння орденa Мавричеву .
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду