На регіональних телеканалах Суспільного у вихідні запускають інфодайджест

На регіональних телеканалах Суспільного у вихідні запускають інфодайджест

14:13,
2 Вересня 2022
1896

На регіональних телеканалах Суспільного у вихідні запускають інфодайджест

14:13,
2 Вересня 2022
1896
На регіональних телеканалах Суспільного у вихідні запускають інфодайджест
На регіональних телеканалах Суспільного у вихідні запускають інфодайджест
Інформаційний підсумок тижня «Суспільне. Спротив» виходитиме трьома блоками.

Із вересня щовихідних одночасно на усіх регіональних телеканалах Суспільного виходитимуть добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив».

Його показуватимуть щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00 і з 17:00 до 20:00, повідомили на Суспільному.

Готуватимуть добірки команди регіональних філій «Суспільне Чернівці»,  «Суспільне Чернігів» та «Суспільне Полтава». 

Генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей каже, команди, які готуватимуть ці ефіри, тісно співпрацюватимуть з основними виробниками контенту, а саме — Львівською, Рівненською та Закарпатською філіями Суспільного, збиратимуть оглядові сюжети за допомогою регіональних кореспондентів та включатимуть до ефіру матеріали від команди новин з Києва.

За словами продюсера «Суспільне Чернівці» Максима Волошина, його команда готуватиме тригодинний суботній інформаційний блок, який буде в ефірі регіональних мовників Суспільного з 7:00 до 10:00.

«Готує та веде випуск ранкова редакторка Ксенія Вербовська, яка до початку широкомасштабного вторгнення готувала сюжети для "Ранку на Суспільному". Щодня українці живуть у стресі. Ми ж хочемо, аби принаймні суботній ранок починався з цікавих історій, які мотивують жити, працювати і творити», — анонсує Максим Волошин.

Шефредакторка «Суспільне Чернігів» Алла Скорик каже, що у вихідні «Суспільне Чернігів» збиратиме тригодинний денний блок — чим запам'ятався цей тиждень, найважливіші інтерв'ю, сюжети, які люди могли пропустити в потоці інформації.

За словами продюсерки «Суспільне Полтава» Ольги Журавльової, її команда до кожного ефіру готуватиме ексклюзивні матеріали й добірку сюжетів про життя країни, що воює, країни, що переможе.

Нагадаємо, ще на початку 2021 року Микола Чернотицький, на той час  член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України, відповідальний за адмністративно-господарський напрям і регіональний розвиток, сказав, що регіональні канали Суспільного у вихідні показуватимуть дайджести новин

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду