Філії Суспільного покажуть проєкт «Назад до школи»

Філії Суспільного покажуть проєкт «Назад до школи»

14:28,
31 Серпня 2022
1263

Філії Суспільного покажуть проєкт «Назад до школи»

14:28,
31 Серпня 2022
1263
Філії Суспільного покажуть проєкт «Назад до школи»
Філії Суспільного покажуть проєкт «Назад до школи»
У проєкті йтиметься про підготовку школярів і вчителів до нового навчального року в умовах війни.

Напередодні 1 вересня на регіональних телеканалах Суспільного в ранковому ефірі інформаційного міжрегіонального проєкту «Суспільне. Спротив» виходить щоденна рубрика «Назад до школи» – інтерв’ю та відео з експертами у сфері освіти.

Регіональна команда Суспільного готує їх разом із громадською спілкою «Освіторія», повідомляє пресслужба Суспільна.

«Озвучуємо, що хвилює батьків, дітей і вчителів перед запуском навчання, та намагаємося знайти відповіді на питання, які ставить собі суспільство напередодні старту нового навчального року. Загалом, інформуємо глядачів Суспільного про все, що може стати в пригоді під час навчання в умовах війни», — розповідає продюсер «Суспільне Ужгород» Євген Тичина.

У рубриці відповідатимуть на такі запитання: яким буде освітній процес в Україні та за її межами за умов воєнного стану, скільки шкіл готові в країні до початку навчального року в очному режимі та які настрої серед школярів і їхніх батьків?

Записи розмов, які вже вийшли в ефір, шукайте за посиланням на ютуб-каналі Першого.

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на усіх регіональних телеканалах Суспільного. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Онлайн дивитися регіональні телеканали Суспільного (філій Суспільного) можна на сайтах філій і на ютуб-каналі «Суспільне Новини».

Нагадаємо, регіональні телеканали Суспільного впродовж трьох місяців під час війни транслювали уроки для 9-10 класів, а поміж цим — безкоштовні навчальні курси від платформ онлайн-освіти, зокрема громадської спілки «Освіторія» та команди студії онлайн-освіти EdEra.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду