Філії Суспільного покажуть документальний фільм «Вчителі України»

Філії Суспільного покажуть документальний фільм «Вчителі України»

10:02,
11 Лютого 2022
1871

Філії Суспільного покажуть документальний фільм «Вчителі України»

10:02,
11 Лютого 2022
1871
Філії Суспільного покажуть документальний фільм «Вчителі України»
Філії Суспільного покажуть документальний фільм «Вчителі України»
Стрічка розповідає 9 історій, які покликані змінити уявлення глядача про вчителювання.

13 лютого о 17:15 регіональні телеканали філій Суспільного покажуть документальний фільм «Вчителі України», який громадська спілка «Освіторія» зняла до 30-річчя незалежності України та 5-ї річниці національної премії «Global Teacher Prize Ukraine».

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Автори фільму проїхали 4,5 тисячі кілометрів та відвідали більш як 10 віддалених містечок та сіл, аби розповісти про відданих справі вчителів, які ламають стереотипи про цю професію. 

Нагадаємо, восени 2021 року регіональні телеканали Суспільного транслювали наживо церемонію нагородження премії «Global Teacher Prize Ukraine» із Софійської площі Києва. За словами креативної продюсерки регіонального мовлення Суспільного Катерини Жуліної, цього року філії Суспільного також планують знайомство з номінантами премії у програмі «Ранок на Суспільному» та пряму трансляцію нагородження переможців.

Додамо, національна премія для вчителів «Global Teacher Prize Ukraine» проходить із 2017 року. Це проєкт спілки «Освіторія» — неприбуткової організації, що розвиває освіту в Україні.

Як писав «Детектор медіа», упродовж лютого щоп’ятниці на регіональних телеканалах Суспільного виходитиме телеверсія джазового концерту Міжнародного ромського фестивалю «Пап-Джаз-Фест-2021», яка складається з трьох частин.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
перша парта
12:04 / 12.02.2022
Я не проти вчителів і подорожей. Але ж зараз серйозна загроза вторгнення Росії в Україну і вочевидь інші мають бути передачі на суспільному. Кому потрібен цей аутсорс? Треба розповідати про те,що нині на часі і хвилює суспільство. Таке враження,що ці люди в іншому світі живуть. А де Наглядова Рада? Ви схвалюєте це?!
остання парта
11:16 / 11.02.2022
Для Детектора і Суспільного головними досягненням е поламні вчительські стереотипи . А нам важливі просто цікаві і людяні вчителі. Ваша пристрасть щось ламати і не давати нічого взамін вже привела до розвалу Суспільного.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду