Філіям Суспільного закупили нову техніку

Філіям Суспільного закупили нову техніку

15:37,
24 Січня 2022
2876

Філіям Суспільного закупили нову техніку

15:37,
24 Січня 2022
2876
Філіям Суспільного закупили нову техніку
Філіям Суспільного закупили нову техніку
Це дозволить найближчим часом перевести мовлення філій у формат HD.

Філії Суспільного по всій Україні найближчим часом отримають нове обладнання, яке дозволить перевести мовлення регіональних телеканалів у формат HD та покращить якість їхньої роботи.

Сучасну телевізійну та комп’ютерну техніку придбали завдяки суттєвому фінансуванню видатків розвитку в 2021 році, повідомила пресслужба Суспільного.

За словами технічного директора Суспільного Юрія Бойчука, техніку закупили наприкінці 2021 року.

«Найбільший здобуток — нові ефірні комплекси: сучасні, потужні, надійні, з широкими можливостями брендингу, побудовані на сучасних IT-рішеннях з можливістю автоматизації рутинних процесів», — сказав Юрій Бойчук.

Він додає, що Суспільне провело найбільшу закупівлю офісних компʼютерів за весь час існування медіакомпанії.

За словами Родіона Кочубея, члена правління Суспільного, відповідального за напрям операційної діяльності, наступний крок після технічної модернізації — покращення умов роботи.

«2021 рік став роком значного технічного переоснащення компанії: окрім закупленої найбільшої в історії компанії кількості комп’ютерної техніки, також проведено модернізацію студійних павільйонів та апаратних, введено в експлуатацію комплекс виробництва спортивних програм. Окрім цього, більшість регіональних філій отримали нову техніку для телевиробництва, у тому числі 23 ТЖК, 9 LiveU, 12 студійних PTZ камер. Наступний важливий напрям — покращення умов роботи», — сказав Родіон Кочубей.

Нагадаємо, упродовж 2021 року Суспільне у межах співпраці з міжнародними партнерами та участі в грантах модернізувало обладнання для низки регіональних філій.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
UA: виробляє контент , контент іде за глядачем . глядач іде за контентом.
17:44 / 24.01.2022
Навіть така потужна і розумна техніка самостійно працювати не буде.Контент виробляється на локаціях і в студіях . Комп'ютери і камери самостійно не працюють - потрібні мізки і вмілі руки.А купити мізки і руки Сусапільне не бажає, бо помістило їх на 8-9 сходинки свого славнозвісного грейдингу який , до речі , теж контенту не робить.Бо по ставкам 8-9 грейдингу працюють прибиральники в супермаркетах.А купа комп'ютерів потрібна щоб писати в Детектор листи про недофінансування і листуватись з тупим аутсорсингом.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду